Glazen panelen overkapping

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen panelen overkapping

Een glazen panelen overkapping maakt het u wel héél gemakkelijk om 365 dagen per jaar te genieten van uw (achter)tuin. Laat de zonnestralen heerlijk door het glas heen regenen. En merk dat u direct positiever én met meer energie in uw eigen woning leeft. Ook profiteert u van de isolerende werking van het glas en hoeft u de verwarming minder snel aan te draaien. Win-win!

Glazen panelen overkapping

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Profiteer van de (vele) voordelen

Creëer een extra kamer. Laat de zonnestralen binnen regenen. En profiteer tegelijkertijd van een ruimtelijk gevoel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen die een glazen panelen overkapping met zich meebrengt. Benut de ruimte van de glazen schuifwand naar eigen wens en open uw eigen éxtra ruimte. Goed voor een restaurant aan huis, thuiskantoor óf een ruimte om écht even tot rust te komen.

In Nederland hebben wij nou eenmaal vaak te maken met wisselende weersomstandigheden. Van wekenlang alleen maar regen, tot een (te) hete zomerdag waar u écht even behoefte heeft aan een plekje in de schaduw. Met een veranda rekent u hier voorgoed mee af. Neem afscheid van wind, water, sneeuw én een te warme zomerzon als spelbreker

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeren in glazen schuifdeuren

Vaak horen wij dat de aanschaf van een glazen panelen overkapping als ‘zonde’ wordt gezien. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat dit zéker niet het geval is. Integendeel. Wij zijn ervan overtuigd dat een glazen schuifwand veranda een investering is die zich dubbel en dwars terugbetaald. En niet alleen in uw eigen spaarvarkentje, maar ook nog eens in het milieu. Wat wilt u nog meer?

  • Verhoog de isolerende werking van uw ruimte
  • Draai de verwarming minder snel aan (met name bij oudere woningen)
  • En ondersteun uw eigen portemonnee én het milieu

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Ga voor maatwerk

Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een piekfijne werkwijze. Van begint tot eind. En van A tot Z. Dit begint natuurlijk bij u als klant. Vanuit uw wensen gaan wij in gesprek en komen onze specialisten bij u thuis langs om tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. Zodra wij akkoord zijn over de glazen deuren op maat plannen wij direct een afspraak in om te monteren.

Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken. Wij staan dan natuurlijk ook nog voor u paraat om te ondersteunen, waar nodig. Dit begint met een lijstje van gereedschap én een stapsgewijze handleiding. Op naar een succesvolle afronding van een project. En natuurlijk op naar jarenlang onbeperkt genot!

Over ons

Terrasbeglazing op maat is sinds 1992 actief binnen glazen schuifsystemen op maat. En momenteel mogen wij bovendien (met trots) stellen dat wij hier marktleider in zijn. Talloze woningen zijn dan ook al voorzien van een glazen panelen overkapping om heerlijk tot rust te komen.

Dit alles begint volgens ons met een simpel gesprekje op maat. Echt even luisteren naar wat de wensen zijn. En vanuit hier weer verder kijken wat hier een passende oplossing voor is. Door een eigen fabriek werken wij met korte lijntjes en zorgen wij er dan ook voor dat alles volledig naar wens is. Ook bent u hierdoor altijd voorzien van een 100% originele én stijlvolle glazen wand overkapping die niemand anders heeft!