Schuifwand op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Schuifwand op maat

Met een schuifwand op maat geniet u het hele jaar rond maximaal van uw woning! Oók kan dit als een investering in uw woning worden gezien. Zo bespaart u energie én zit u er tóch lekker warmpjes bij. Wij begeleiden u van productie op maat, tot montage bij u thuis.

Schuifwand op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar genieten

Ga voor een ruimtelijk gevoel

Met een vouwwand glas gaat u voor een extra kamer bij uw woning. Dit vormt dé overbrugging tussen uw woning én tuin. Hierdoor wordt harde wind tegen gehouden én geluidsoverlast verminderd. En dit gaat ook nog eens gepaard met een prachtig uiterlijk.

Met een glazen schuifwand laat u het zonnestralen regenen binnen uw ruimte. Geniet van de vroege voorjaarszon, de warme zomerzon én zelfs het magere winterzonnetje. Wind, water én zelfs sneeuw spelen geen rol meer om maximaal te genieten van het buitengevoel.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Een investering die zich terugbetaald

Investeer nú in uw woning

Een schuifwand op maat betaald zich terug. En de waarde van uw huis neemt toe. Zo heeft de glazen serre aanbouw een isolerende werking waardoor de warmte langer binnen blijft hangen. Hierdoor hoeft u minder snel de verwarming aan te draaien én verbruikt u dus minder energie. Op naar een groene (én duurzame) wereld!

Met name woningen van een ouder bouwjaar verliezen meer warmte. Met een overbrugging door een schuifwand op maat aan te brengen wordt dit gereduceerd. Hierdoor draagt u niet alleen een steentje bij aan een groenere wereld. Maar, ook om uw eigen spaarvarkentje te spekken.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Montage aan huis

100% ontzorging, van A tot Z

Wij ontzorgen u van begin tot eind. Dit begint bij productie op maat in onze (eigen) fabriek. Hier worden de schuifwanden op maat geproduceerd, volledig naar uw wensen. Onze specialisten komen ook bij uw woning langs om de glazen schuifwand tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Wilt u de schuifwand op maat zelf monteren? Dat kan. Wij maken een lijstje met alle benodigdheden waarna u via een stapsgewijze begeleiding de schuifwand zelf kan monteren. De benodigdheden voor de schuifwand op maat zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen. Aan de slag!

Kies voor de marktleider

Schuifsystemen op maat sinds 1992

Vanuit onze jarenlange ervaring én expertise zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé marktleider van schuifsystemen op maat. Dit hebben wij bereikt door in te spelen op de wensen en behoeftes van onze klanten.

Zo kunnen zij de bovenrail en schuifwagen in ralkleur naar keuze uitzoeken. Onze schuifsystemen worden standaard met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas geleverd. En onze schuifsystemen zijn aan iedere glazen wand overkapping óf veranda te monteren. Kom nu in contact én ga voor een schuifwand op maat!

Een (over)dosis inspiratie

De keuze voor een schuifwand op maat gaat beslist niet over één nacht ijs. En daarom bieden wij u ook al te graag een (over)dosis aan inspiratie! Deze éxtra inspiratie zorgt ervoor dat u het maximale uit uw woning haalt.