Glazen wand buiten

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen wand buiten

Wilt u een glazen wand buiten plaatsen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van een glazen schuifwand in uw tuin. Bij Terrasbeglazing op maat kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bieden voor in uw tuin. Wij produceren alles zelf dus alles kan helemaal naar uw wens! Bekijken wat de mogelijkheden zijn? Lees dan hieronder verder of doe alvast inspiratie op door in ons portfolio te kijken! 

Glazen wand buiten
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Vergroot uw leefruimte

Een glazen wand buiten biedt vele voordelen. Eén van deze voordelen is natuurlijk de extra woonruimte die u wint door een glazen schuifwand te plaatsen. Een glazen wand buiten wordt vaak geplaatst aan een overkapping, veranda of aanbouw. Als deze vastzit aan uw huis, kunt u makkelijk leefruimte uitbreiden. De glazen schuifwand sluit goed af en zorgt ervoor dat er een aangename temperatuur binnen is. Met name als de zon op het glas schijnt, komt veel warmte in uw woning.  

Een ander voordeel is natuurlijk dat u alle seizoenen van het jaar kunt genieten van uw tuin. Door de glazen wand buiten heeft u constant zicht naar buiten toe. In de winter hoeft u niet meer naar buiten toe om van uw tuin te kunnen genieten! Bereken hieronder wat het voor u zal kosten.

Investeren in een glazen wand buiten

Een glazen schuifwand is een hele investering, maar wel een nuttige. Door de bijkomende voordelen kunt u de glazen wand buiten weer snel terugverdienen. Niet alleen uw huis stijgt in prijs door de plaatsing van een glazen schuifwand, maar het is ook nog eens een duurzame oplossing. De voordelen op een rijtje: 

 • De waarde van uw huis gaat omhoog. 
 • De schuifwand vangt een groot deel van de warmte op die vrijkomt uit uw woning.  
 • U hoeft de veranda niet verder te verwarmen, wat kostenbesparend is.  
 • Uw woning wordt ruimtelijker en uw leefruimte wordt groter. 
 • Ten alle tijden heeft u mooi uitzicht op de tuin 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De installatie van uw glazen schuifwand

Het installeren van een glazen schuifwand is relatief makkelijk, u kunt er zelf mee aan de slag gaan. Hiervoor heeft u wel verschillende materialen nodig. De benodigde materialen zijn makkelijk te bestellen in onze webshop. Dit heeft u nodig: 

 • Waterpas of kruislijn-laser 
 • Schroefmachine 
 • Afkortzaag 
 • Waterpomptang 
 • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
 • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 

Wilt u het maken van de glazen wand buiten liever uitbesteden? Dat kan ook! Onze vakmensen helpen u graag verder. Ook kunt u voor het inmeten onze hulp inschakelen. Zo weet u zeker dat de goede maten worden opgegeven en dat de glazen wand buiten precies zal passen. Voor u de schuifwand laat plaatsen kunt u bij ons aangeven dat u deze wilt laten installeren.  

Waarom kiezen voor Terrasbeglazing op maat?

Door een glazen wand buiten te bestellen bij Terrasbeglazing op maat, weet u zeker dat er vakwerk wordt geleverd. De glazen wanden worden door ons zelf geproduceerd, dus wij kunnen aan al uw wensen voldoen. De bovenrails is verkrijgbaar in een kleur naar uw wens, op die manier past het glaswerk altijd bij de kozijnen van uw huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werken of vraag meteen een offerte aan! 

Laat u inspireren

Een beslissing voor een glazen schuifpui veranda is niet binnen één handomdraai gemaakt. Daarom bieden wij u ook nét even wat extra inspiratie aan om het maximale uit uw woning te halen. Vanuit onze ervaring hebben wij (talloos) veel tuinen gezien en kunnen wij als geen ander inschatten wat allemaal mogelijk is.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?