Glazen wand overkapping

Glazen wand overkapping

Wilt u een glazen wand overkapping? Ook genieten van uw tuin op uw terras in de koude wintermaanden? Met onze glazen wand overkapping kunt u het gehele jaar genieten van uw terras. Een glazen wand zorgt voor veel zonlicht onder uw overkapping. Hierdoor is uw terras het hele jaar te gebruiken en krijgt uw terras een open en ruimtelijk karakter. Tevens bespaart u door het dichtmaken van uw terras met een glazen wand op uw energiekosten. Een glazen wand overkapping geeft u een extra ruimte in uw huis.

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Wilt u een glazen wand overkapping voor uw huis? Bekijk ons portfolio of lees snel verder.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar genieten van uw tuin

Een glazen wand overkapping geeft u een extra kamer in uw huis. Dit terras beschikt over veel licht en geeft u een ruimtelijk gevoel. Deze eigenschappen van de tuinkamer maken de ruimte uiterst geschikt om in te eten, studeren of een gezellige avond te borrelen. De grote glazen wand geeft u een mooi uitzicht op uw tuin, waar u het hele jaar van kunt genieten.

De tuinkamer geeft u een gevoel van buiten, met de voordelen van binnen. U bent niet afhankelijk van het weer en zit heerlijk warm en droog. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw overkapping? Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Wij hebben ook glazen schuifwanden. Meer weten? Neem contact met ons op.

glazen wand overkapping

Op zoek naar glazen wand overkapping?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

Investeer in uw woning

Bij het plaatsen van een glazen wand overkapping investeert u in uw woning. Buiten het feit dat uw huis logischerwijs meer waard wordt, heeft een tuinkamer ook een isolerende werking. De warmte van uw huis blijft langer binnen hangen en dat betekent dat u de verwarming minder snel aan hoeft te zetten.

Veel oudere woningen zijn slecht geïsoleerd en verliezen veel warmte. Uw tuinkamer functioneert als overgangsruimte van binnen naar buiten en zo ontsnapt er minder warmte. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu en aan uw portemonnee.

Glazen deuren voor uw veranda? Die verkopen wij ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze projecten

De prijs van een glazen schuifdeur?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Montage glazen wand overkapping

De montage van glazen deuren veranda kunt u zelf doen, of u kunt er voor kiezen om dat door een van onze specialisten te laten doen. De installatie is vrij eenvoudig en u krijgt er een uitgebreide montagehandleiding bij. Zorg ervoor dat u de volgende dingen bij de hand heeft als u van plan bent dit zelf te doen:

Benodigdheden:

  • Schroefmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser
Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Waarom kiezen voor Terrasbeglazing op maat?

Wij produceren al onze schuifwanden naar de gewenste kleur en op maat. U bepaalt zelf uit hoeveel panelen uw glazen schuifwand zal bestaan. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat u een overlap van ca. 15 mm heeft (indien anders gewenst is dit uiteraard ook mogelijk). Kiest u voor het laten monteren door een van onze specialisten? Dan komen wij de wand vooraf inmeten. U kunt ook kiezen om de wand zelf te monteren. Hier krijgt u een uitgebreide montagehandleiding bijgeleverd. Onze glazen wand overkappingen leveren wij gratis door heel Nederland en u kunt bij ons achteraf betalen met pin.

Toch meer geïnteresseerd in glazen vouwdeuren? Die verkopen wij ook.

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.