Glazen vouwdeur

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen vouwdeur

Een glazen vouwdeur biedt u de mogelijkheid om uw tuinkamer te verbinden met uw tuin of uw werkruimte uit te breiden naar een grotere ruimte. Glazen wanden in combinatie met een glazen vouwdeur bieden veel opties voor uw werkruimte of kantoor en geven u een ruimtelijk gevoel. Glazen wanden worden hedendaags veel gebruikt in de interieurbouw. Het glas geeft een transparant gevoel. Met folie voor op de glazen wanden kunt u zorgen voor de gewenste hoeveelheid privacy. Glazen wanden geven uw huis of kantoor een moderne uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen vouwdeur? Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Bent u op zoek naar een glazen deur? Bekijk ons portfolio of lees snel verder!

Glazen vouwdeur
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geef uw ruimte een moderne look

Een glazen vouwdeur geeft uw ruimte een modern karakter. Het transparante glas biedt veel licht aan de ruimte en geeft uw extra ruimte een ruimtelijk gevoel. Glazen vouwdeuren zijn uiterst geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw of gerenoveerde panden. De extra ruimte die u creëert is uiterst geschikt als werk- of studeerkamer, maar kan ook van uw veranda een tuinkamer maken. Behoefte aan privacy in uw werkkamer? Door folie aan te brengen op het glas kunt u zorgen dat uw ruimte genoeg privacy heeft. Een glazen vouwdeur biedt ontzettend veel mogelijkheden en aan uw vraag willen wij graag voldoen. Daarom maken wij al onze glazen producten zelf in onze fabriek. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw kantoor, huis of veranda? Neem dan contact met ons op.

Passen glazen wand overkapping beter bij uw situatie? Die hebben wij ook. Benieuwd naar wat voor u interessant kan zijn?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Waarom kiezen voor glazen vouwdeur?

Een glazen vouwdeur biedt oneindig veel mogelijkheden. U kunt deze plaatsen in uw huis of op uw kantoor, maar ook onder uw veranda, waardoor u hiervan een tuinkamer maakt. Het glas geeft u een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een transparant uitzicht. De extra ruimte die u creëert kan ontzettend bruikbaar zijn als thuiswerkruimte of als extra ruimte op uw kantoor. Door de vouwdeur kunt u van de extra en aanliggende ruimte één ruimte maken. Op deze manier kunt u bij grotere gezelschappen toch nog gebruik maken van uw gecreëerde ruimte.

Het glas geeft u een ruimtelijk gevoel en zorgt ervoor dat u het overzicht behoudt op de aangelegen ruimte of op uw tuin. Met het plaatsen van een glazen vouwdeur verandert uw veranda in een tuinkamer. Deze tuinkamer heeft tevens isolerende functie omdat deze functioneert als overgangsruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden van Terrasbeglazingopmaat.nl? Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken.

Meer geïnteresseerd in glazen systeemwanden voor binnen? Die hebben wij ook. Bekijk onze webshop voor alle mogelijkheden.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De montage van een glazen vouwdeur

De montage van een glazen vouwdeur is relatief eenvoudig en dus kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen. Als u kiest om dit zelf te doen dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij uw bestelling. Zorg ervoor dat u over de volgende dingen beschikt als u ervoor kiest om de glazen vouwdeur te monteren:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de glazen vouwwand door een van onze monteurs te laten installeren. Wij komen dan vooraf de wand inmeten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Terrasbeglazing op maat

Wij zijn al sinds 1992 innovatief én de marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij maken de producten in onze fabriek voor u op maat. Hierdoor voldoet ons product altijd naar uw wens, wat die dan ook mag zijn. Wij zorgen altijd voor een overlap van ca. 15 mm, mits u dit wilt natuurlijk. Wij leveren onze glazen vouwwanden gratis door heel Nederland en deze kunt u met pin achteraf betalen.

Wij hebben ook glazen vouwdeuren voor uw veranda. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?