Veranda dichtmaken met glas

Veranda dichtmaken met glas

Uw veranda dichtmaken met glas? U bent bij ons op de goede plek. Maak van uw veranda een tuinkamer door gebruik te maken van glazen (schuif)wanden. Op deze manier kunt u het hele jaar genieten van het uitzicht op uw tuin. Zo haalt u het gevoel van buiten, het hele jaar naar binnen, met de voordelen van binnen. Uw veranda dichtmaken met glas zorgt voor veel lichtinval in uw tuinkamer en geeft u daardoor een ruimtelijk gevoel. U behoudt tevens het overzicht over uw tuin. Een tuinkamer is uiterst geschikt om te gebruiken als eetkamer, extra woonkamer of als studeerkamer. Uw veranda dichtmaken met glas biedt tevens het voordeel dat de ruimte functioneert als overgangsruimte voor warmte. Op deze manier bespaart u op uw energierekening.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw veranda? Bekijk ons portfolio of lees snel verder.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geniet het hele jaar van uw tuin

Kiest u ervoor om uw veranda dicht te maken met glas, dan krijgt u uw eigen tuinkamer. De nieuwe extra ruimte in uw huis is een ruimte met veel licht en dat geef u een ruimtelijk gevoel. U kunt het hele jaar genieten van het uitzicht op uw tuin. Wanneer het buiten met bakken uit de lucht komt vallen, geniet u warm en droog van uw tuinkamer. De extra ruimte in uw huis kunt u op verschillende manieren inzetten. Zo kunt u het gebruiken als (thuis)werkkamer of studeerkamer voor uw kinderen, maar de ruimte is ook uiterst geschikt om te gebruiken als extra woon- of eetkamer. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Maak dan hier een afspraak.

U kunt ook uw veranda dichtmaken met glazen schuifwanden. Liever de kosten alvast weten?

Veranda dichtmaken met glas

Wilt u uw veranda dichtmaken met glas?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

De investering in uw woning

Logischerwijs wordt uw woning meer waard van een extra ruimte in uw huis. Uw veranda dichtmaken met glas heeft een isolerende werking. Omdat de ruimte, nadat u deze hebt dichtgemaakt met glas, functioneert als overgangsruimte van binnen naar buiten, blijft de warmte beter binnen. Veel oude woningen zijn slecht geïsoleerd en verliezen op deze manier veel warmte. Als u uw veranda dichtmaakt en er op deze manier een tuinkamer van maakt, gaat er veel minder warmte verloren. U draagt op deze manier bij aan het milieu én aan uw portemonnee. Natuurlijk kunt u door een glazen veranda mooi uw tuin inkijken. Hierdoor maakt u uw huis nog landelijker. U kunt hier een afspraak maken om de mogelijkheden van uw veranda dicht te maken met glas te bespreken.

Een van de mogelijkheden is om uw veranda dicht te maken met een vouwwand. Benieuwd wat wij hiervoor voor u kunnen doen?

Onze projecten

Een veranda dichtmaken met glas?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

De montage

Het monteren van bijvoorbeeld een glazen schuifwand is relatief eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. Kiest u hiervoor, dan krijgt u bij het product een uitgebreide montagehandleiding geleverd. Zorg er dan voor dat u zeker de volgende dingen bij de hand hebt:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw glazen wand door een van onze monteurs te laten plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw veranda dichtmaken met glas? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 zijn wij innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij produceren al onze producten op maat voor u in onze fabriek. Hierbij zorgen wij altijd voor een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit graag anders ziet natuurlijk. Als u ervoor kiest om uw glazen wand door een van onze specialisten te laten plaatsen, dan komen wij vooraf de wand inmeten. Wij leveren al onze producten gratis door heel Nederland. U betaalt bij ons achteraf met pin.

Wij verkopen ook glazen systeemwanden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.