Glazen wand voor buiten

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen wand voor buiten

Geniet maximaal met een glazen wand voor buiten. Het hele jaar door. 4 seizoenen lang. Zie het als een investering in uw woning die zich uiteindelijk dubbel en dwars terugbetaald. Profiteer van de vele voordelen die een glaswand u te bieden heeft. En profiteer van 100% ontzorging bij het plaatsen van de glazen wand.

Glazen wand voor buiten

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het zonnetje in huis

Haal het zonnetje letterlijk én figuurlijk in huis

Met een glazen schuifwand voor buiten geniet u vier seizoenen lang van de buitenomgeving. Ook tijdens de (helaas) typische regenachtige en winderige weersomstandigheden in ons land zit u heerlijk droog én uit de wind. Hierdoor is de regen geen spelbreker. En kunt u vanaf de herfst tot en met de zomer heerlijk genieten achter het glas.

Ook creëert u met een glazen wand een éxtra kamer die u geheel naar eigen wens in kunt vullen. Laat de zonnestralen binnen regenen in uw nieuwe thuiskantoor, fitnessruimte óf thuisrestaurant. Het licht zorgt voor een ruimtelijk gevoel waardoor de ruimte voor veel gelegenheden geschikt is.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeer nú, profiteer later

Nú investeren staat garant voor later profiteren

Vaak krijgen wij te horen dat het plaatsen van een glazen wand voor buiten misschien zonde is van het geld. Niets is minder waar. Zo weten wij uit onze ervaring dat een glazen schuifwand veranda een investering is die zich meer dan terugbetaald. En dat zit nog niet eens bij de onbetaalbare ervaringen in de extra ruimte inbegrepen.

  • Verwarming hoeft minder snel aan
  • Oudere woningen verliezen minder warmte
  • Goed voor het milieu
  • Waarde woning neemt toe
  • Goed voor de eigen portemonnee

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Knap staaltje vakmanschap

Begeleiding van A tot Z

Uit onze inmiddels jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. En hiermee proberen wij u dan ook zo goed mogelijk te begeleiden. Dit begint met een kennismakingsgesprek waarin alle mogelijkheden spreekwoordelijk op tafel worden gelegd. Afhankelijk van uw voorkeur maken wij dan een passende offerte voor glazen deuren op maat. Akkoord? Dan gaan we verder!

Vanuit onze eigen fabriek maken wij de glazen wand voor buiten op maat. Hierdoor zal het tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Afhankelijk van uw eigen voorkeur (én klus kunsten) komen wij bij u op locatie langs om de glazen wand te monteren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om als échte doe-het-zelver zelf de handen uit de mouwen te steken.

Marktleider glazen schuifsystemen op maat

Van een persoonlijk gesprek tot montage aan huis

Sinds 1992 zijn wij (met trots) uitgegroeid tot marktleider op het gebied van glazen schuifsystemen. Dit hebben wij bereikt door iedere keer opnieuw met onze klanten aan tafel te gaan. Samen met de klant brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart. Omdat wij beschikken over eigen productie hebben wij korte lijntjes en kunnen wij snel schakelen.

Verder staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zo bieden wij altijd 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas voor een glazen wand overkapping. Hierdoor bent u altijd voorzien van een glazen wand voor buiten van kwaliteit.

Laat u verder inspireren

Zodra u overweegt om een glazen wand voor buiten te kopen begint deze zoektocht natuurlijk met een hoop inspiratie. En vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels al ontelbare (achter)tuinen gezien. Gelukkig voor u hebben wij hier ook een aantal projecten mooi van vastgelegd. Ga daarom snel naar onze inspiratiepagina om u verder te laten inspireren.