Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Uw veranda voorzien van vouwdeuren

Creëer een moeiteloze overgang tussen uw huis en tuin met onze op maat gemaakte veranda vouwdeuren. Perfect voor het uitbreiden van uw leefruimte. Verder komt er door een glazen vouwdeur veel natuurlijk licht uw leefruimte binnen. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van onze vouwdeuren en geef uw veranda een waardevolle upgrade.

Wat Zijn Veranda Vouwdeuren?

Veranda vouwdeuren, ook bekend als harmonicadeuren, zijn een stijlvolle en functionele manier om uw woonruimte te verbinden met uw buitenruimte. Deze deuren kunnen volledig worden geopend, waardoor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten ontstaat. Onze deuren zijn volledig op maat gemaakt, passend bij elke stijl en elk huis. De vouwdeuren zijn ook beschikbaar in een staallook met een 3-vaks verdeling. Deze look combineert de robuustheid en stoere uitstraling van staal met de elegante en transparante uitstraling die het glas heeft. Om de industriële look helemaal af te maken kunt u hier ook nog de  robuuste handgrepen aan toevoegen.

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Maatwerk in vouw- en harmonicadeuren

Terrasbeglazing op maat staat voor kwaliteit en maatwerk. Elke vouw- en harmonicadeur wordt exact op maat gemaakt, geen standaard maten. Dit betekend dat elke deur naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoefte. Onze profielen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren waardoor het perfect aansluit op de uitstraling van uw huis. Standaar voorzien van 10mm dik gehard veiligheidsglas wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Door deze flexibiliteit in design en de veiligheid die gewaarborgd wordt zijn de vouwdeuren niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk.

  • 10mm dik gehard veiligheidsglas
  • Profielen in elke RAL-kleur
  • Op maat gemaakt

Kies voor dé marktleider

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van glazen schuifdeuren op maat. Hoe wij dit bereikt hebben? Dat begint allemaal met een persoonlijk gesprekje. Zo verdient iedereen advies op maat. Met ons stukje vakwerk transformeren wij elke overkapping / veranda naar een tuinkamer. En hier draagt de productie vanuit eigen fabriek op maat natuurlijk zijn steentje aan bij.

  • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
  • Aan iedere overkapping te monteren
  • Origineel én stijlvol ontwerp op maat

Vervolg de zoektocht

Natuurlijk hoeft de beslissing voor het transformeren van uw overkapping naar een tuinkamer níet binnen de kortste keren gemaakt te worden. En daarom bieden wij ook een (over)dosis aan inspiratie. Zie het als een inkijkje in de talloze tuinen waar wij geweest zijn. Zo hebben wij inmiddels talloze tuinen én woningen voorzien van een Tuinkamer. Profiteer van onze ervaring én vervolg uw zoektocht. Aan de slag!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?