Vouwwand glas

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Vouwwand glas

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vouwwand glas? Onze vouwwanden kunt u gebruiken om binnen twee ruimtes te scheiden, maar ook om van uw veranda een tuinkamer te maken. Door het gebruik van glas krijgt u een ruimtelijk gevoel. De vouwwand van glas biedt de mogelijkheid om met mooi weer uw tuinkamer over te laten lopen in uw tuin of om uw werkruimte uit te breiden wanneer hier vraag naar is. Het glas biedt tevens een transparante uitstraling, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin of u goed overzicht behoudt over de aangelegen ruimte in uw pand.

Vouwwand glas
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Ga voor een moderne uitstraling

Vouwwand glas wordt steeds meer gebruikt in de interieurbouw. Vooral omdat het uw pand een moderne en transparante uitstraling geeft. Het glas zorgt ervoor dat veel licht uw gecreëerde ruimte komt, dit levert een ruimtelijk gevoel op als u de ruimte binnenstapt. Deze ruimte is hierdoor heel geschikt om te gebruiken als werk- of studeerkamer, maar u kunt ook van uw veranda een tuinkamer maken die kan dienen als extra woon- of eetkamer. Op deze manier geniet u het hele jaar lang van uw veranda en van uw tuin. Heeft u meer behoefte aan privacy in uw nieuwe werkkamer? U kunt folie aanbrengen op het glas en hiermee zorgt u ervoor dat u beschikt over genoeg privacy. De mogelijkheden van vouwwand glas zijn oneindig en wij willen daarom ook graag aan uw vraag voldoen.

Wij maken al onze producten zelf in onze fabriek voor u op maat. U kunt zelfs de kleur uitkiezen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Wij maken ook glazen systeemwanden in onze fabriek. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een vouwwand van glas?

Direct aan de slag met onze configurator

De montage

Het monteren van een vouwwand glas is relatief eenvoudig en daarom bieden wij u de mogelijkheid om dit zelf te doen. Kiest u hiervoor, dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij het product. Als u begint met het monteren van een vouwwand glas dan is het belangrijk dat u de volgende dingen bij de hand heeft:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Wij bieden ook de mogelijkheid om het plaatsen van de vouwwand door een van onze monteurs te laten doen. Wij komen dan vooraf de wand inmeten en zorgen dat uw vouwwand glas perfect geplaatst wordt.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Waarom kiezen voor ons?

Sinds 1992 zijn wij marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Omdat wij onze producten maken in onze eigen fabriek kunnen alles produceren naar uw wensen. Wij zorgen altijd voor een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit anders wilt. Wat u van ons kan verwachten?

  • Wij leveren onze vouwwanden gratis door heel Nederland
  • U betaalt bij ons achteraf met pin

Wij maken en produceren ook glazen vouwdeuren. Meer weten? Neem contact op.

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?