Glazen systeemwanden

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Veranda glazen wand

Glazen systeemwanden geven een ruimtelijke en transparant gevoel aan uw kantoor of werkruimte. Deze glazen wand biedt een ruimtelijk gevoel, maar bijvoorbeeld door het gebruik van folie kunnen deze alsnog de nodige privacy bieden. Met de glazen systeemwanden geeft u uw ruimte een moderne uitstraling. Tevens biedt een glazen wand veel zicht op de ruimte aan de andere kant van het glas. Terrasbeglazingopmaat.nl maakt glazen systeemwanden voor u op maat in onze eigen fabriek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Wilt u een glazen systeemwand voor uw pand? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio of lees snel verder.

Glazen systeemwanden
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Een moderne look voor uw werkruimte

Een glazen scheidingswand is hedendaags een populaire keuze in de interieurbouw. Het creëert een extra ruimte met een ruimtelijk gevoel. De glazen systeemwanden geven een moderne uitstraling die passen bij nieuwbouw of gerenoveerde panden. De glazen wanden zorgen voor veel zicht op de ruimte die grenst aan de gecreëerde ruimte. Heeft u toch meer behoefte aan privacy, maar wilt u wel de voordelen van een glazen wand? Door middel van folie aan te brengen op het glas zorgt u voor genoeg privacy in uw werkruimte. De mogelijkheden van glazen systeemwanden zijn bijna onbeperkt. Wij maken onze glazen wanden voor u op maat in onze eigen fabriek. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bezoek dan onze showroom. Deze is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Voor glazen schuifwanden voor overkapping kunt u ook bij ons terecht. Wilt u alvast een prijsindicatie?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Glazen wanden

Glazen wanden kunt u op verschillende manieren in uw huis of kantoor inzetten. Glazen wanden geven een ruimtelijk en transparant gevoel. Zo bieden wij bij Terrasbeglazingopmaat.nl ook glazen wanden aan om van uw terras een tuinkamer te maken. U kunt hierdoor heel het jaar genieten van uw tuin en deze extra ruimte in uw huis is uiterst geschikt om te gebruiken als eetkamer, om ’s avonds gezellig in te borrelen of om te gebruiken als extra studeer-/ werkkamer.

Tevens bespaart u warmte omdat uw tuinkamer functioneert als overgangsruimte. Glazen wanden kunt u ook binnen inzetten. Met bijvoorbeeld een glazen systeemwand creëert u een extra ruimte in uw huis of kantoor. Deze ruimte geeft u een ruimtelijk gevoel en zorgt ervoor dat u het overzicht over de naastgelegen ruimte behoudt. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Terrasbeglazing op maat u te bieden heeft? U kunt, uitsluitend op afspraak, onze showroom bezoeken. Wij maken voor u alle glazen wanden voor u op maat en naar wens op kleur.

Meer geïnteresseerd in glazen deuren voor uw veranda? Ook deze maken wij op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Het monteren van glazen systeemwanden

Het monteren van glazen systeemwanden is relatief eenvoudig. U kunt er dus voor kiezen om dit zelf te doen, maar wij kunnen dit ook voor u doen op locatie. Kiest u er wel voor om de montage zelf te doen, dan moet u zorgen dat u beschikt over de volgende dingen:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom kiezen voor Terrasbeglazing op maat?

Sinds 1992 zijn wij innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. We produceren tevens al onze glazen systeemwanden zelf in onze fabriek. Hierdoor kunnen wij produceren op maat. Wij zorgen ten allen tijden voor een overlap van ca. 15 mm, tenzij u kiest voor anders. Als u kiest om uw glazen systeemwand zelf te monteren dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij de systeemwanden. Wij leveren gratis door heel Nederland en u betaalt achteraf met pin.

Wij hebben ook glazen schuifwanden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?