Glaswand overkapping

Glaswand overkapping

Wilt u het hele jaar rond genieten van uw tuin? Dan is een glaswand overkapping u op het lijf geschreven! Naast dat u maximaal kunt genieten van de tuin kan het ook als een investering worden gezien. Bij Terrasbeglazingopmaat.nl profiteert u van verschillende voordelen. Van productie op maat in eigen fabriek tot het kiezen van de montage bij u thuis.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar rond genieten van uw glaswand overkapping

Met een glaswand overkapping voorziet u uw woning van een extra kamer. Laat het zonnestralen regenen in uw glaswand overkapping. Door het vele licht ontstaat er een ruimtelijk gevoel binnen de ruimte. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om een gezellige avond te beleven, bourgondisch te eten of met volle concentratie te studeren.

Daarnaast geniet u door de glaswand van uw overkapping van het prachtige uitzicht op uw achtertuin. Niet alleen in de zomer. Maar het hele jaar rond! Doordat u niet afhankelijk bent van het weer geniet u maximaal van uw eigen tuin. Zowel bij koude als regenachtige ‘typisch Nederlandse’ omstandigheden. Bent u nieuwsgierig naar onze opgeleverde projecten?

Glaswand overkapping

Op zoek naar een glaswand voor uw overkapping?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

Glaswand overkapping als lange termijn investering

Ziet u het aanschaffen van en glaswand overkapping als een onnodige kostenpost? Wij kunnen u ervan overtuigen dat het een investering is die zich terugbetaald! Ten eerste wordt uw huis er als vanzelfsprekend meer door waard. Daarnaast heeft de glaswand overkapping een isolerende werking waardoor de warmte langer binnen blijft hangen.

De voordelen voor u? Hierdoor hoeft u minder snel de verwarming binnen uw woning aan te zetten. Met name woningen met een ouder bouwjaar verliezen sneller warmte. De glaswand overkapping overbrugt uw woning met de tuin waardoor minder warmte verloren gaat. Kortom goed voor uw portemonnee én het milieu. Twee vliegen in één klap!

Onze projecten

Op zoek naar een glaswand voor uw overkapping?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Glaswand overkapping bij ons

Leuk dat u besloten hebt om een glaswand overkapping aan te schaffen! Maar… waarom zou u de glaswand overkapping bij Terrasbeglazingopmaat.nl aanschaffen? Wij overtuigen u graag van onze voordelen. Daarom hebben wij deze eenvoudig voor u op een rijtje gezet.

  • Bovenrails en schuifwagens in een Ralkleur naar keuze
  • Onze glaswanden zijn aan iedere overkapping of overkapping te monteren
  • Productie op maat vanuit onze eigen fabriek
  • Achteraf betalen per pin mogelijk
  • Gratis bezorging in Nederland

Sinds 1992 bieden wij verschillende soorten terrasbeglazingen op maat aan. Waar dit ons tot op heden heeft gebracht? Momenteel zijn wij marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij vertellen je graag meer over ons in een persoonlijk gesprek.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Hoe monteert u een glaswand overkapping?

Afhankelijk van uw wensen komen onze specialisten bij u thuis langs. Op deze manier nemen wij bij u alle zorgen uit handen. Van de productie in onze eigen fabriek tot en met het monteren van de glaswand overkapping bij uw woning. Hoe fijn is dat?

Wij denken graag mee met onze handige klanten die zelf hun glaswand overkapping kunnen monteren. Dit is bij ons zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Hoe wij dit doen? Wij maken een lijstje met de benodigdheden voor het monteren van uw glaswand overkapping. Ook voegen wij een handleiding toe bij uw glaswand overkapping waarin stap voor stap beschreven staat hoe u uw glaswand aan uw overkapping moet bevestigen.

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.