Glazen deur overkapping

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen deur overkapping

Wilt u een glazen deur overkapping aan uw huis? Met een glazen deur overkapping kunt u alle seizoenen genieten van uw terras. Een glazen zijwand overkapping kan u extra leefruimte bieden tegen minimale inspanning. U kunt zelf de overkapping gemakkelijk installeren, maar wij staan uiteraard ook graag voor u klaar! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder! 

Glazen deur overkapping, deur overkapping, glazen deur
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar door

Een glazen deur overkapping maakt het mogelijk om het hele jaar te genieten van uw terras. Doordat de zon makkelijk door het glas komt, zorgt het binnen voor een aangename temperatuur, waardoor u de ruimte niet hoeft te verwarmen. 

Een overkapping heeft een temperatuur tussen de buitentemperatuur en binnentemperatuur in. In de zomer heeft u zelfs de mogelijkheid om alle deuren open te schuiven, waardoor u de tuin naar binnen haalt. U kunt het gehele jaar genieten van het uitzicht op uw tuin. Daarnaast geeft het uw huis meer openheid en wordt het ruimtelijker. 

Sfeervolle terrasbeglazing steellook

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Makkelijke montage

De glazen deur overkapping kunt u makkelijk zelf monteren. U heeft er enkele gereedschappen voor nodig die u grotendeels in onze webshop kunt bestellen. Heeft u liever dat wij uw glasschuifwand voor de veranda monteren? Dat kan ook. Onze vakmensen staan graag voor u klaar! 

De volgende gereedschappen heeft u nodig bij het monteren van de glazen deur overkapping: 

  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Afkortzaag 
  • Waterpomptang 
  • Schroeven of een bovenrail, deze kunt u bestellen in onze webshop 
  • Schroefmachine 
  • X-Tack lijmkit, ook te bestellen in onze webshop 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Glazen deur overkapping

Naast ruimtelijkheid brengt de glazen deur overkapping nog veel meer voordelen met zich mee! Zo gaat uw huis in waarde omhoog en zorgt het ook nog eens voor een goede isolerende werking. De overkapping is een soort overgangsruimte vanuit binnen naar buiten toe. De warmte die een huis verliest komt in de overkapping terecht. Zo gaat er de minimale warmte verloren, wat zorgt voor efficiëntere verwarming van de overkapping. Er gaat dus weinig warmte verloren, dus het draagt veel bij aan het milieu. Het is niet alleen milieubewust, maar het bespaart u ook nog eens geld. Benieuwd naar ons portfolio? 

Kies voor Terrasbeglazing op maat!

De aankoop van een glazen schuifpui overkapping doet u niet zomaar, dus wij begrijpen dat u met vragen zit. Wij staan graag voor u klaar! U kunt met elke vraag bij ons terecht.  

De productie en levering van de glazen schuifwanden doen wij helemaal zelf. Wij gaan pas weg als alles naar wens is. Alle producten zijn aangepast op uw doorgegeven voorkeuren, op maat en op de gewenste kleur. Wij zorgen altijd voor een overlap van 15 mm, tenzij u anders wenst. Weet u niet welke maten u moet doorgeven? Dan sturen wij een specialist die alles laat inmeten, zodat u zeker weet dat alles goed verloopt.  

Indien u zelf alles wilt monteren kan dat ook. U krijgt in dat geval een montagehandleiding bijgeleverd waarmee u meteen aan de slag kan! Alle overkappingen worden gratis door heel Nederland geleverd.

Laat u verder inspireren

Ontbreekt het bij u aan een flinke (over)dosis inspiratie? Wij helpen u hier graag mee. Bekijk onze projecten en laat u inspireren in de wondere wereld van schuifsystemen op maat.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?