Glazen deur overkapping

Glazen deur overkapping

Wilt u een glazen deur overkapping aan uw huis? Met een glazen deur overkapping kunt u alle seizoenen genieten van uw terras. Een glazen overkapping kan u extra leefruimte bieden tegen minimale inspanning. U kunt zelf de overkapping makkelijk installeren, maar wij staan uiteraard ook graag voor u klaar! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder! 

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar door

Een glazen deur overkapping maakt het mogelijk om het hele jaar te genieten van uw terras. Doordat de zon makkelijk door het glas komt, zorgt het binnen voor een aangename temperatuur, waardoor de ruimte niet hoeft te verwarmen. 

Een overkapping heeft een temperatuur tussen de buitentemperatuur en binnentemperatuur in. In de zomer heeft u zelfs de mogelijkheid om alle deuren open te schuiven, waardoor u de tuin naar binnen haalt. U kunt het gehele jaar genieten van het uitzicht op uw tuin. Daarnaast geeft het uw huis meer openheid en wordt het ruimtelijker.  

Glazen deur overkapping

Bereken direct de prijs van uw glazen schuifdeuren veranda?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

Glaswand overkapping

Makkelijke montage

De glazen deur overkapping kunt u makkelijk zelf monteren. U heeft er enkele gereedschappen voor nodig die u grotendeels in onze webshop kunt bestellen. Heeft u liever dat wij uw overkapping monteren? Dat kan ook. Onze vakmensen staan graag voor u klaar! 

De volgende gereedschappen heeft u nodig bij het monteren van de glazen deur overkapping: 

  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Afkortzaag 
  • Waterpomptang 
  • Schroeven of een bovenrail, deze kunt u bestellen in onze webshop 
  • Schroefmachine 
  • X-Tack lijmkit, ook te bestellen in onze webshop 

Samen met deze voorbereiding en de instructies heeft u snel uw overkapping geïnstalleerd.  

Onze glazen schuifwanden veranda's

De prijs van een glazen schuifdeur?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Glazen deur overkapping

Naast ruimtelijkheid brengt de glazen deur overkapping nog veel meer voordelen met zich mee! Zo gaat uw huis in waarde omhoog en zorgt het ook nog eens voor een goede isolerende werking. De overkapping is een soort overgangsruimte vanuit binnen naar buiten toe. De warmte die een huis verliest komt in de overkapping terecht. Zo gaat er de minimale warmte verloren, wat zorgt voor efficiëntere verwarming van de overkapping. Er gaat dus weinig warmte verloren, dus het draagt veel bij aan het milieu. Het is niet alleen milieubewust, maar het bespaart u ook nog eens geld. Benieuwd naar ons portfolio? 

glazen deur overkapping

Kies voor Terrasbeglazing op maat!

De aankoop van een glazen deur overkapping doet u niet zomaar, dus wij begrijpen dat u met vragen zit. Wij staan graag voor u klaar! U kunt met elke vraag bij ons terecht.  

De productie en levering van de glazen schuifwanden doen wij helemaal zelf. Wij gaan pas weg als alles naar wens is. Alle producten zijn aangepast op uw doorgegeven voorkeuren, op maat en op de gewenste kleur. Wij zorgen altijd voor een overlap van 15 mm, tenzij u anders wenst. Weet u niet welke maten u moet doorgeven? Dan sturen wij een specialist die alles laat inmeten, zodat u zeker weet dat alles goed verloopt.  

Indien u zelf alles wilt monteren kan dat ook. U krijgt in dat geval een montagehandleiding bijgeleverd waarmee u meteen aan de slag kan! Alle overkappingen worden gratis door heel Nederland geleverd. Vraag een offerte aan! 

Laat u verder inspireren

Ontbreekt het bij u aan een flinke (over)dosis inspiratie? Wij helpen u hier graag mee. Bekijk onze projecten en laat u inspireren in de wondere wereld van schuifsystemen op maat.