Glazen schuifwanden voor overkapping

Glazen schuifwanden voor overkapping

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden voor overkapping? Op deze manier kunt u het hele jaar genieten van uw terras. Glazen schuifwanden voor overkapping maken van uw veranda een tuinkamer met veel zonlicht en een open karakter. De schuifwanden maken het mogelijk om uw serre te voorzien van frisse lucht wanneer u daar behoefte aan hebt. De glazen wand zorgt ervoor dat u heel het jaar kunt genieten van uw tuin. Het plaatsen van glazen schuifwanden zorgt ervoor dat u tevens bespaart op uw energiekosten.

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Wilt u glazen schuifwanden voor overkapping? Bekijk ons portfolio of lees verder.

Gratis levering

Door heel Nederland

Overal toepasbaar

In iedere overkapping of veranda te monteren.

Maatwerk

Wij produceren alles naar wens, geen standaard maten!

Snelle levering

Binnen 4 tot weken in huis

Geniet het hele jaar van uw tuin (kamer)

Glazen schuifwanden voor overkapping zorgen voor een extra kamer in uw huis.

Glazen schuifwanden voor overkapping zorgen voor een extra kamer in uw huis. Uw terras beschikt met glazen schuifwanden over veel licht en geeft u een ruimtelijk gevoel. Dat maakt een tuinkamer heel geschikt om te gebruiken als eetkamer, studeerkamer of als ruimte om een gezellige avond in te borrelen. De grote glazen schuifwanden bieden u een mooi uitzicht op uw tuin. Op deze manier kunt u binnen, droog en warm, genieten van het uitzicht van buiten. De schuifdeuren geven de mogelijkheid om in de zomer uw tuinkamer te verbinden met uw tuin.

Wij hebben ook glazen wanden voor overkappingen. Meer weten?

Glazen deuren op maat

Direct uw prijs berekenen?

Geef online in de product configurator uw wensen door en bereken direct uw prijs.

Glaswand overkapping

Investeren in uw woning

Het plaatsen van glazen schuifwanden voor uw overkapping is een goede investering in uw woning. 

Uw huis wordt niet alleen meer waard, maar een tuinkamer heeft ook een isolerende werking. De ruimte functioneert als overgangsruimte van binnen naar buiten. Veel oudere woningen zijn slecht geïsoleerd en verliezen veel warmte. Op deze manier gaat er veel minder warmte verloren en dat betekent dat u de verwarming minder snel aan hoeft te zetten. U draagt op deze manier op een positieve manier bij aan het milieu en bespaart u geld. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom op afspraak.

Meer geïnteresseerd in glazen systeemwanden voor binnen? Die maken wij ook. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woonsituatie?

Recent afgeronde projecten

Direct uw prijs berekenen?

Geef online in de product configurator uw wensen door en bereken direct uw prijs.

De montage

U kunt de montage van glazen schuifwanden voor overkapping zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om het ons te laten doen. De installatie van een terrasbeglazing is vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat u de volgende dingen bij de hand heeft als u van plan bent om dit zelf te doen:

Benodigdheden:

  • Schroefmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Waarom kiezen voor ons?

Wij produceren al onze glazen schuifwanden zelf. Wij leveren de schuifwanden naar de wens van de klant.

Dit betekent dat u zelf de maat en de kleur kunt kiezen. Wij zorgen ten allen tijden voor een overlap van ca. 15 mm, indien u zelf anders wenst natuurlijk. Als u kiest om uw glazen schuifwand door een van onze specialisten te laten inmeten, dan komen wij vooraf uw wand inmeten. Besluit u om zelf uw glazen schuifwanden voor overkapping te monteren? Dan krijgt u er een uitgebreide montagehandleiding bij geleverd. Wij leveren onze glazen schuifwanden voor overkappingen gratis door heel Nederland. U betaalt achteraf met pin bij ons.

Wij hebben ook glazen vouwdeuren voor uw veranda. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Terrasbeglazing op maat

In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd. U bepaald zelf uit hoeveel panelen uw glazen schuifwand zal bestaan, wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden een overlap van ca. 15 mm heeft (Indien anders gewenst uiteraard ook mogelijk)