Glaswand voor overkapping

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glaswand voor overkapping

Wilt u een glaswand voor overkapping, veranda of serre plaatsen? Bij Terrasbeglazingopmaat helpen wij u graag verder! Wij maken maatwerk dat precies aansluit op uw overkapping. Doordat wij de glaswanden zelf produceren kunnen wij alles naar uw wens maken. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel glaswanden u voor overkapping nodig heeft en in welke kleur u de bovenrails wilt. Bent u benieuwd naar onze werken? U kunt ze terugvinden in ons portfolio hieronder.  

Glaswand Overkapping, Glaswand veranda, Glaswand serre, Glaswand op maat
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Glaswand voor overkapping plaatsen?

Het plaatsen van een glaswand voor overkapping brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door onder de overkapping zitten. Door de glazen wand kunt u makkelijk doorkijken naar de tuin, hiervan kunt u het gehele jaar genieten ongeacht welk seizoen het is. Als de glazen overkapping aan uw huis vastzit kan in glaswand voor overkapping ook zorgen voor extra leefruimte. De aanbouw overkapping is op die manier namelijk afgesloten en neemt dezelfde temperatuur aan als in de rest van uw huis. Genoeg reden om een glaswand voor overkapping te overwegen! 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Voordelen van een glazen schuifwand

Naast de extra leefruimte en het optimaal genieten van uw tuin brengt een glazen schuifwand meerdere voordelen met zich mee. Het plaatsen van een glazen schuifwand kan een hele investering zijn, maar deze investering is makkelijk terug te verdienen en in relatief korte tijd. Ten eerste wordt door plaatsing van een glasdeur voor overkapping uw huis meer waard. Dat komt door de extra leefruimte die hierdoor vrijkomt. Een glaswand is ook een erg duurzame optie. De glaswand houdt de warmte vast die uw huis uitstraalt. Hierdoor hoeft u de ruimte niet te verwarmen en neemt het automatisch de temperatuur van binnen aan. Daarnaast is een eigenschap van het glas dat het zonlicht van buitenaf omzet in warmte. Zelfs In de winter kan zon zorgen voor extra warmte in uw overkapping!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Installatie van de glaswand

Een glaswand voor overkapping buiten plaatsen is snel gedaan. De voorbereiding is het halve werk. Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft zodat wij de glaswanden precies op maat kunnen produceren. Heeft u liever dat een van onze specialisten de glaswand komt inmeten? Dat kan ook! Zij helpen u graag bij het opmeten en doorgeven van de juiste maten. Als u het zelf wilt doen is het belangrijk rekening te houden met precieze maten zodat het maatwerk nooit te groot of te klein uitvalt. De maten kunt u makkelijk opgeven bij de offerte, hierbij krijgt u meteen te zien hoe groot de investering zal zijn.  

De installatie van de glazen schuifwand voor overkapping kunt u makkelijk zelf doen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u een aantal materialen in huis haalt. Deze materialen zijn makkelijk te bestellen in onze webshop. Bij de levering van de glazen schuifwanden krijgt u in uitgebreide montage handleiding. Hiermee kunt u makkelijk zelf aan de slag. De volgende materialen heeft u nodig voor de installatie: 

  • Waterpomptang 
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 
  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Schroefmachine 
  • Afkortzaag 

Wilt u liever de glaswand Laten plaatsen door onze vakmensen? Dat is ook een mogelijkheid. Onze specialisten helpen u graag bij de montage van de glaswand. Zij gaan pas weg als alles voor u naar wens is. 

Ontvang extra inspiratie

Een beslissing voor een glazen schuifpui veranda is niet binnen één handomdraai gemaakt. Daarom bieden wij u ook nét even wat extra inspiratie aan om het maximale uit uw woning te halen. Vanuit onze ervaring hebben wij (talloos) veel tuinen gezien en kunnen wij als geen ander inschatten wat allemaal mogelijk is.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?