Glaswand

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glaswand

Glaswand

Wilt u een glaswand op uw terras plaatsen? Bij Terrasbeglazing op maat denken wij graag mee over de inrichting van uw terras. Onze glaswanden worden door onszelf gefabriceerd en volledig op maat gemaakt naar uw terras. Daarnaast houden wij ook rekening met uw kleurwensen. We kunnen de bovenranden en railsystemen leveren in een door u gekozen RAL kleur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Onze werken

Wij fabriceren en monteren vakkundig onze glaswanden op uw terras. Wij hebben voor al het maatwerk een passende oplossing. U kunt er zelf voor kiezen om het terras op te meten of u kunt een afspraak maken om een van onze specialisten langs te laten komen. Zij meten de glaswand in en bespreekt met u de mogelijkheden. Wij bieden ook verschillende hoekoplossingen, dus we kunnen u ook helpen als uw glaswand de hoek om loopt. Wilt u onze werken zien? Bekijk dan ons portfolio. 

Zelf aan de slag?

Wilt u voordat u een offerte aanvraagt meer weten over ons? Dan kunt u makkelijk contact opnemen. Wij nemen graag al uw twijfels weg.  

Ook als u het liefste de montage zelf regelt, kan dat ook. Het in elkaar zetten van onze glazen wanden kan op redelijk makkelijke wijze en binnen een korte tijd. U heeft hier wel goed gereedschap voor nodig: 

  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Schroefmachine 
  • Afkortzaag 
  • Waterpomptang
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop

Wilt u alvast de benodigdheden bestellen? Ga naar onze webshop! 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De voordelen van een glaswand

Een glaswand kan wel eens een hele investering zijn, maar u krijgt er veel voor terug. Zo wordt de waarde van uw woning hoger. Maar ook is het een erg duurzame oplossing. Door de glaswand wordt er een groot deel van de warmte die van het huis afkomt opgevangen in de aanbouw. Hierdoor is er een aangename temperatuur op uw veranda en hoeft u de aanbouw niet verder te verwarmen wat veel kosten kan besparen.  

Natuurlijk brengt een glaswand ook veel praktische voordelen met zich mee. Uw leefruimte wordt verder uitbereid waardoor deze natuurlijk groter wordt. Daarnaast kan uw huis er ruimtelijker uit gaan zien door de glazen uitbreiding. Tot slot heeft u altijd zicht door de glaswand op uw tuin, u kunt zo het hele jaar genieten van uw tuin.

Liever op afspraak?

Wij hebben een showroom waar u ook de mogelijkheden kunt bekijken. Hier geven wij u graag een indruk van onze werken en denken we met u mee over oplossingen in uw situatie. De showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.  

Het hele jaar door genieten

Aangezien in de aanbouw met glaswand een aangenaam temperatuurtje hangt, kunt u het hele jaar door in deze ruimte gaan zitten. In de winter kun je met de gesloten wand genieten van uw tuin en in de zomer heeft u natuurlijk de mogelijkheden om de glaswanden open te schuiven. Hierdoor kun je buiten naar binnen halen. In de lente is het natuurlijk nog redelijk fris, maar doordat de zon op het glas schijnt wordt de ruimte toch door het weer verwarmd. Ideaal om zo toch te kunnen genieten van het weer.