Glaswanden kantoor

Glaswanden kantoor

Wilt u glaswanden in uw kantoor? Terrasbeglazing op maat biedt verschillende mogelijkheden voor uw kantoorpand. Zo kunt u kiezen voor wanden, systeemwanden, vouwwanden of schuifwanden. Elke optie biedt eigen voordelen, maar gezamenlijk bieden deze glaswanden ook veel voordelen. Het glas laat veel licht door en geeft hierdoor uw ruimte een ruimtelijk karakter. Door het glas krijgt uw kantoorpand ook een transparante uitstraling. Tevens behoudt u het overzicht op de aangelegen ruimte. Behoefte aan meer privacy? Dan kunt u folie op uw glaswanden plakken.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uw situatie. Meer weten? Bekijk ons portfolio of lees snel verder!

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geef uw kantoorpand een moderne uitstraling

Glaswanden zijn tegenwoordig een ontzettend populaire keuze in de interieurbouw. Het glas creëert een ruimtelijk gevoel die uw kantoorpand een moderne uitstraling geven. Door het glas kunt u de naastgelegen ruimte(s) nog goed zien en dat zorgt ervoor dat verschillende ruimtes met elkaar verbonden blijven, zonder dat er overlast ontstaat. U kunt uw werkruimte van genoeg privacy voorzien door folie aan te brengen op het glas. De mogelijkheden van glaswanden zijn bijna onbeperkt. Zo kunt u kiezen voor systeemwanden, schuifwanden, hele wanden, vouwwanden of zelfs deuren. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Maak dan hier een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden van glazen systeemwanden of de kosten weten?

Glaswanden kantoor

Op zoek naar glaswanden voor kantoor?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

De mogelijkheden van glazen wanden

Glazen wanden kunt u op verschillende manieren inzetten. In woningen kunnen deze dienen om van uw veranda een tuinkamer te maken. In kantoorpanden zijn glazen wanden uiterst geschikt om werkkamers van te maken. Zo behoudt u het overzicht over bijvoorbeeld de aangelegen kantoortuin of ruimte. Er zijn verschillende glazen wanden. Zo kunt u met schuif-, systeem- en vouwwanden uw ruimte uitbreiden als de situatie hier naar vraagt. Zo maakt u van twee ruimtes één ruimte. Glas biedt u een ruimtelijk gevoel en geeft uw kantoorpand een transparant karakter. U kunt genoeg privacy waarborgen door folie aan te brengen op het glas.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glazen vouwwanden, want die maken wij ook. Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben?

Onze projecten

Op zoek naar glaswanden voor kantoor?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

De montage van glaswanden

Het monteren van glazen systeemwanden is relatief eenvoudig. U kunt er dus voor kiezen om dit zelf te doen, maar wij kunnen dit ook voor u doen op locatie. Kiest u er wel voor om de montage zelf te doen, dan moet u zorgen dat u beschikt over de volgende dingen:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Terrasbeglazing op maat

Waarom kiezen voor ons? Wij zijn sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij produceren als onze glazen wanden zelf in onze fabriek en kunnen dus voldoen aan uw wens. Wij leveren al onze producten met een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit anders wenst. Kiest u ervoor om uw glazen systeemwand zelf te plaatsen, dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij het product. Wij leveren onze producten gratis door heel Nederland en u betaalt bij ons achteraf met pin.

Denkt u dat glazen vouwdeuren het meeste passen in uw kantoorpand? Die maken wij ook. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.