Glaswanden op kantoor?

Sinds 1992 innovatief en marktleider in glaswanden voor kantoor!

Direct uw prijs berekenen?

glaswanden kantoor

Glaswanden kantoor

Wilt u glaswanden in uw kantoor? Terrasbeglazing op maat biedt verschillende mogelijkheden voor uw kantoorpand. Zo kunt u kiezen voor wanden, systeemwanden, vouwwanden of schuifwanden. Elke optie biedt eigen voordelen, maar gezamenlijk bieden deze glaswanden ook veel voordelen. Het glas laat veel licht door en geeft hierdoor uw ruimte een ruimtelijk karakter. Door het glas krijgt uw kantoorpand ook een transparante uitstraling. Tevens behoudt u het overzicht op de aangelegen ruimte. Behoefte aan meer privacy? Dan kunt u folie op uw glaswanden plakken.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uw situatie. Meer weten? Bekijk ons portfolio of lees snel verder!

Moderne uitstraling

Glaswanden zijn tegenwoordig een ontzettend populaire keuze in de interieurbouw. De Glaswanden creëren een ruimtelijk gevoel wat uw kantoorpand een moderne uitstraling geven. Door het glas kunt u de naastgelegen ruimte(s) nog goed zien en dat zorgt ervoor dat verschillende ruimtes met elkaar verbonden blijven, zonder dat er overlast ontstaat. U kunt uw werkruimte van genoeg privacy voorzien door folie aan te brengen op het glas. De mogelijkheden van glaswanden zijn bijna onbeperkt. Zo kunt u kiezen voor systeemwanden, schuifwanden, hele wanden, vouwwanden of zelfs deuren. Benieuwd naar de mogelijkheden van glazen systeemwanden of de kosten weten?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Ontdek de mogelijkheden

Glazen wanden kunt u op verschillende manieren inzetten. In woningen kunnen deze dienen om van uw veranda een tuinkamer te maken. In kantoorpanden zijn glazen wanden uiterst geschikt om werkkamers van te maken. Zo behoudt u het overzicht over bijvoorbeeld de aangelegen kantoortuin of ruimte. Er zijn verschillende glazen wanden. Zo kunt u met schuif-, systeem- en vouwwanden uw ruimte uitbreiden als de situatie hier naar vraagt. Zo maakt u van twee ruimtes één ruimte. Glas biedt u een ruimtelijk gevoel en geeft uw kantoorpand een transparant karakter. U kunt genoeg privacy waarborgen door folie aan te brengen op het glas.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glazen vouwwanden, want die maken wij ook. Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben?

De montage van glaswanden

Het monteren van glazen systeemwanden is relatief eenvoudig. U kunt er dus voor kiezen om dit zelf te doen, maar wij kunnen dit ook voor u doen op locatie. Kiest u er wel voor om de montage zelf te doen, dan moet u zorgen dat u beschikt over de volgende dingen:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Unieke glaswanden voor kantoor?

Terrasbeglazing op maat heeft al vele schuifsystemen mogen leveren door heel Nederland. Wilt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden? Bekijk onze portfolio voor diverse realisaties bij klanten of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Terrasbeglazing op maat. Tevens biedt onze brochure een volledig inzicht in de mogelijkheden. Zeker een aanrader om te bekijken!

Glaswand

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?