Glazen schuifdeur

Glazen schuifdeur

Wilt u het maximale uit uw tuin halen? Dan is een glazen schuifdeur u op het lijf geschreven! Hiermee geeft u uw woning namelijk een boost. Zie het als een investering die zich op de lange termijn terugbetaald. Goed voor het milieu én goed voor uw eigen portemonnee.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geniet het hele jaar rond

Een glazen schuifdeur vormt de overbrugging tussen uw woning en tuin

Door de overbrugging tussen uw woning en tuin geniet u 365 dagen per jaar maximaal van uw tuin! Door gebruik te maken van een glazen schuifdeur benut u deze ruimte optimaal. De zonnestralen regenen namelijk dwars door het raam naar binnen. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk gevoel binnen uw woning. Laat het genieten maar beginnen!

Met het prachtige uitzicht op uw eigen achtertuin rest u niets meer dan te genieten. Gebruik de ruimte met glazen schuifdeur om uw eigen sterrenrestaurant te openen, gezellig te borrelen óf om geconcentreerd thuis te werken. Oók met de doorgaans regenachtige weersomstandigheden in ons kikkerlandje.

Glazen schuifdeur

Direct de prijs van uw glazen schuifdeur berekenen?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

Glaswand overkapping

Een investering die zich terugbetaald

Zo neemt de waarde van uw woning toe én bespaart u energie

Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Dat snappen wij als geen ander! In deze win-win situatie zorgt u namelijk voor een bijdrage aan het milieu én uw eigen spaarpot. Niets staat de keuze voor een glazen schuifdeur dus meer in de weg.

Met een glazen schuifpui hoeft u minder snel de verwarming aan te zetten. Met name bij oudere woningen wordt sneller warmte verloren. Door een overbrugging tussen uw woning én tuin aan te brengen wordt dit geminimaliseerd.

Onze projecten

De prijs van een glazen schuifdeur?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Montage glazen schuifdeur

Van productie op maat in onze fabriek tot montage bij u thuis

Wij zorgen voor 100% ontzorging bij het kopen van een glazen schuifdeur. Van productie op maat in onze eigen fabriek, tot montage door onze specialisten. Voor de handige klanten onder ons maken wij het zo gemakkelijk mogelijk om de glazen wand zelf te monteren.

Zo maken wij een lijstje met benodigdheden voor montage. Hiermee zorgen wij voor begeleiding die u stap voor stap door de montage heenleidt. Ook de benodigdheden hebben wij voor u eenvoudig op een rijtje gezet.

  • Schroefmachine
  • Schroeven van 4,5 x 50 millimeter
  • Lijmkit X-Tack
  • Afkortzaag zijprofielen en tochtstrips
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijnlaser

Onderstaand kunt u de benodigdheden eenvoudig via onze webshop bestellen.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Over ons

Waarom kiezen voor Terrasbeglazing op maat?

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van glaswand veranda’s. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde expertise om uw woning van een extra ruimte te voorzien. Onderstaand staat weergegeven waarom u voor ons zou moeten kiezen.

  • Productie op maat
  • Achteraf betalen
  • Gratis levering door Nederland
  • Montage bij iedere overkapping mogelijk

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.