Terrasbeglazing Uden

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Schuifdeur glas

Geniet het hele jaar door van de buitenomgeving met een schuifdeur glas. Dit wordt de afgelopen jaren steeds populairder. En dat is dan ook niet zonder reden als u het ons vraagt. Zo is het heel praktisch in gebruik én bij uitstek geschikt om twee ruimtes in elkaar over te laten vloeien. Creëer privacy én een beschutte plaats door de schuifdeuren dicht te doen. Natuurlijk mét een aantrekkelijk ogende industriële sfeer. Wij zorgen voor begeleiding van A tot Z. Laat u inspireren!

Haal de zon in (tuin)huis

Een schuifdeur glas is bij uitstek geschikt voor kleinere ruimtes waar een draaideur níet geschikt is. Dit is één van de redenen waarom een glaswand overkapping dan ook aan populariteit wint. Laat twee ruimtes op een elegante én mooie wijze in elkaar overlopen. Ook geeft u de ruimte er direct een sfeerimpuls mee mét industriële look. Een ander bijkomend voordeel is dat ontelbaar veel lichtstralen door het glas heen stralen. Door de vele lichtinval krijgt uw ruimte een ruimtelijk gevoel én net even wat extra klasse. Helemaal klaar om jarenlang plezier van te beleven!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Schuifdeur als investering

Het aanschaffen van een schuifdeur glas verloren geld? Niets is minder waar. Zo is dit een uitgelezen mogelijkheid om in uw woning te investeren. De waarde van de woning neemt namelijk toe doordat het glas een isolerende werking heeft. Warmte blijft langer binnen en dat is natuurlijk weer goed voor uw eigen portemonnee én het milieu. Win-win! Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte. En de verwarming hoeft dus minder snel aangedraaid te worden. Ga voor een vouwwand glas!

Ondersteuning van A tot Z

Vanuit onze jarenlang ervaring begeleiden wij alle klanten van A tot Z. En van begin tot eind. Sinds 1992 helpen wij onze klanten namelijk met een innovatieve schuifdeur glas op maat. Door de jaren heen hebben wij onze werkwijze dan ook zo aangepast dat zij volledig ontzorgd worden. Zo bieden wij aan de échte doe-het-zelver de mogelijkheid om de schuifdeur van glas zelf te monteren. Ook de klusser met twee linkerhanden bieden wij de optie om onze specialisten in te schakelen die het glaswanden kantoor tot op de millimeter nauwkeurig monteren.

Wat heeft u als échte doe-het-zelver nodig voor het installeren van een schuifdeur glas?

  • Schroefmachine
  • Schroeven (4,5 x 50 mm)
  • Lijmkit X-Tack
  • Afkortzaag zijprofielen én tochtstrips
  • Waterpomptang
  • Waterpas óf kruislijnlaser

Over ons

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot (trotste) marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Het aanbrengen van een schuifdeur glas begint volgens ons dan ook met een persoonlijk gesprek. Zo verdient iedere klant advies op maat én een knap stukje vakwerk. Om dit mogelijk te maken hebben wij een eigen fabriek waar de glazen deuren veranda gemaakt wordt. Waarom u nog meer voor ons zou moeten kiezen?

  • Bieden altijd 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
  • Aan iedere overkapping/ veranda te monteren
  • Werken níet met standaardmaten
  • Altijd een origineel én stijlvol ontwerp op maat

Laat u verder inspireren

De beslissing voor een schuifdeur glas is natuurlijk níet binnen één handomdraai gemaakt. En daarom beiden wij u ook nét even dat stukje inspiratie dat nodig is. Gewoon om er zeker van te zijn dat u uiteindelijk voor het juiste glazen schuifsysteem op maat gaat. Neem dus een kijkje in de talloze tuinen die wij voorzien hebben van een extra ruimte. Aan de slag!

Alles over Terrasbeglazing Uden

Direct aan de slag met onze configurator

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?