Glazen schuifpui

Glazen schuifpui

Voorzie uw woning van een totaal nieuwe uitstraling met een glazen schuifpui van Terrasbeglazingopmaat.nl. Ontdek alle mogelijkheden en geef uw huis een moderne uitstraling. Vanaf onze eigen fabriek tot en met de montage verzorgen wij de glazen schuifpui naar eigen wens.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Ontdek een glazen schuifpui

Bij Terrasbeglazingopmaat.nl kunt u een glazen schuifpui volledig afstemmen naar eigen wens. Hoe dit werkt? Vanuit onze eigen fabriek maken wij uw schuifpui volledig naar eigen wens in de gewenste kleur én afmetingen. Ook de installatie en montage kunnen wij voor u verzorgen. Indien u uw glazen schuifpui liever zelf wenst te monteren kan dit ook.

Verder maken wij het glas en de profielen voor uw glazen schuifpui volledig gratis op maat. Ook wordt de glazen schuifpui geleverd met gehard veiligheidsglas met een dikte van 10 millimeter. Hierdoor bent u verzekerd van een glazen schuifpui waarmee u jaren vooruit kunt. Benieuwd aan wat voor prijs u moet denken?

Glazen schuifpui

Op zoek naar een glazen schuifpui?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

Ga voor een moderne uitstraling

De toenemende populariteit van een glazen schuifpui vindt niet plaats zonder reden. Zo is deze trend te herkennen binnen de interieurbouw om uw pand te voorzien van een meer moderne uitstraling. Hierdoor krijgt uw woning een totaal nieuwe uitstraling én creëert u meer ruimte met het aanbrengen van een glazen schuifpui.

Verder ontstaat er een ruimtelijk gevoel doordat de binnenvallende lichtstralen voor extra licht zorgen. Door deze lichte én ruimtelijke sfeer is uw ruimte met glazen schuifpui ook bij uitstek geschikt als extra woon- of werkkamer. Behoefte aan privacy? Ook hier kunnen wij voor zorgen. Zo kunnen de glazen schuifpui voorzien van folie om een privé omgeving voor u te creëeren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden vanuit onze meest recente projecten.

Onze projecten

Op zoek naar een glazen schuifpui?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Montage van glazen schuifpui

Zoals gezegd kunt u beslissen om uw nieuwe glazen schuifpui zelf te monteren. Terrasbeglazingopmaat.nl maakt het u zo gemakkelijk mogelijk door bij de montage een handleiding toe te voegen. Hiermee wordt u stap voor stap door het montageproces heen geholpen. Daarnaast hebben wij een goed overzicht van alle benodigdheden vóór u begint met het monteren van uw glazen schuifpui.

  • Een schroefmachine
  • Schroeven van 4,5 x 50 millimeter
  • Een X-Tack lijmkit
  • Een afkortzaag
  • Een waterpomptang
  • Een waterpas of kruislijnlaser

Via onze webshop kunt u enkele van deze benodigdheden eenvoudig bij uw glazen schuifpui bestellen. Wilt u toch liever een van onze monteurs de glazen schuifpui laten plaatsen?

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Onze glazen schuifpui

Vanuit onze jarenlange ervaring mogen wij ons met trots marktleider noemen. Hoe wij dit bereikt hebben? Door vanaf de oprichting in 1992 continu te innoveren en in te spelen op de meest recente trends- en ontwikkelingen leveren wij de beste schuifsystemen op maat.

Bij al onze glazen schuifpuien zorgen wij voor een overlap van 15 millimeter. Daarnaast leveren wij uw glazen schuifpui geheel gratis naar uw woning in Nederland. Achteraf betalen? Ook dat is bij ons geen probleem. Doordat u eenvoudig achter met pin kan betalen staat u niks meer in de weg voor een nieuwe glazen schuifpui.

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.