Glazen schuifpui

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifpui

Voorzie uw woning van een totaal nieuwe uitstraling met een glazen schuifpui van Terrasbeglazing op maat. Ontdek alle mogelijkheden en geef uw huis een moderne uitstraling. Vanaf onze eigen fabriek tot en met de montage verzorgen wij de schuifwanden naar eigen wens.

Glazen schuifpui

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Ontdek een glazen schuifpui

Bij Terrasbeglazingopmaat.nl kunt u een glazen schuifpui volledig afstemmen naar eigen wens. Hoe dit werkt? Vanuit onze eigen fabriek maken wij uw schuifpui volledig naar eigen wens in de gewenste kleur én afmetingen. Ook de installatie en montage kunnen wij voor u verzorgen. Indien u uw glazen schuifwanden liever zelf wenst te monteren kan dit ook.

Verder maken wij het glas en de profielen voor uw glazen schuifpui volledig gratis op maat. Ook wordt de schuifpui geleverd met gehard veiligheidsglas met een dikte van 10 millimeter. Hierdoor bent u verzekerd van een terrasoverkapping op maat waarmee u jaren vooruit kunt. Benieuwd aan wat voor prijs u moet denken?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Ga voor een moderne uitstraling

De toenemende populariteit van een glazen schuifpui vindt niet plaats zonder reden. Zo is deze trend te herkennen binnen de interieurbouw om uw pand te voorzien van een meer moderne uitstraling. Hierdoor krijgt uw woning een totaal nieuwe uitstraling én creëert u meer ruimte.

Verder ontstaat er een ruimtelijk gevoel doordat de binnenvallende lichtstralen voor extra licht zorgen. Door deze lichte én ruimtelijke sfeer is uw ruimte met een schuifwand ook bij uitstek geschikt als extra woon- of werkkamer. Behoefte aan privacy? Ook hier kunnen wij voor zorgen. Zo kunnen de glazen schuifpui voorzien van folie om een privé omgeving voor u te creëren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden vanuit onze meest recente projecten.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Montage van glazen schuifpui

Zoals gezegd kunt u beslissen om uw nieuwe glazen schuifpui zelf te monteren. Terrasbeglazingopmaat.nl maakt het u zo gemakkelijk mogelijk door bij de montage een handleiding toe te voegen. Hiermee wordt u stap voor stap door het montageproces heen geholpen. Daarnaast hebben wij een goed overzicht van alle benodigdheden vóór u begint met het monteren van uw glazen schuifpui.

  • Een schroefmachine
  • Schroeven van 4,5 x 50 millimeter
  • Een X-Tack lijmkit
  • Een afkortzaag
  • Een waterpomptang
  • Een waterpas of kruislijnlaser

Via onze webshop kunt u enkele van deze benodigdheden eenvoudig bestellen. U kunt ook bij de aanvraag van de schuifwand aangeven dat u hem door ons wilt laten installeren. Onze vakkundige monteurs staan graag voor u klaar!

Terrasbeglazing op maat

Waarom kiezen voor ons? Wij zijn sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Al onze glazen wanden worden door onszelf geproduceerd in eigen fabriek. Deze kunnen dus altijd op maat aangevraagd worden, volledig naar uw wens. Wij leveren al onze producten met een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit anders wenst. Kiest u ervoor om uw glazen systeemwand zelf te plaatsen, dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij het product. Onze producten worden gratis door heel Nederland geleverd en u betaalt bij ons achteraf met pin.

Denkt u dat glazen vouwdeuren het meeste passen in uw kantoorpand? Die maken wij ook. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?