Glazen schuifpui overkapping

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifpui overkapping

Wilt u een glazen schuifpui overkapping aan uw huis bouwen? Wij helpen u graag bij de realisatie van een mooie veranda. Bij ons kunt u een offerte aanvragen voor een glazen schuifpui overkapping, aangepast naar uw wensen. U kunt makkelijk de maten opgeven, de glaswanden bestellen en vervolgens plaatsen. Laat u de schuifpui liever plaatsen door een van ons specialisten? Dat kan ook! Lees verder voor meer informatie. 

Glazen schuifpui overkapping
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Voordelen van een schuifpui

Een glazen schuifpui overkapping kan vele voordelen met zich meebrengen. Weten welke voordelen een schuifpui overkapping in uw situatie kan bieden? Bekijk hieronder de voordelen van onze glazen overkappingen: 

  • De waarde van uw huis gaat omhoog na de plaatsing van een schuifpui overkapping. 
  • U kunt door een schuifpui overkapping uw leefruimte uitbreiden. Daarnaast oogt uw huis ruimtelijker door de glazen wanden. 
  • De warmte die uw huis naar buiten uitstraalt wordt opgevangen in de aanbouw. Hierdoor hoeft u deze ruimte niet apart te verwarmen. Daarnaast kan deze ruimte ook verwarmd worden door het zonlicht dat door het glas wordt opgevangen.  
  • U kunt alle seizoenen in de veranda zitten. Deze is altijd op aangename temperatuur. Zo kunt u het gehele jaar genieten van uw tuin.  

Een glazen schuifpui overkapping kan een hele investering zijn, maar u haalt er meerdere voordelen uit. De investering is goed terug te verdienen.  

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De installatie van een glazen schuifpui overkapping

U kunt bij de montage van de schuifpui ervoor kiezen om het zelf in elkaar te zetten of een van onze vakmensen langs te laten komen. Wanneer u ervoor kiest om de schuifpui zelf in elkaar te zetten, moet u er rekening mee houden dat er verschillende benodigdheden zijn voordat u de wand kunt installeren. Een aantal van deze materialen zijn makkelijk en snel in onze webshop te bestellen. De nodige materialen zijn: 

  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Schroefmachine 
  • Afkortzaag 
  • Waterpomptang 
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 

Laat je liever een monteur de schuifpui installeren? Dat kan! U kunt in de offerte aangeven dat u een monteur wil laten langskomen. U kunt er zelfs voor kiezen om een specialist langs te laten komen om de schuifpui in te laten meten. Zo weet u zeker dat de juiste formaten glas gefabriceerd worden! 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Doe alvast inspiratie op!

De aanschaf van een glazen schuifpui overkapping is niet niks. Het is verstandig om eerst te onderzoeken wat voor schuifpui u voor ogen heeft en wat het beste bij uw situatie past. Wij bieden hier ook de nodige ondersteuning voor. Zo kunt u op afspraak onze showroom bezoeken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een goede overkapping. Daarnaast kunt u ook kijken naar onze eerder verrichte werken in het portfolio. Hier kunt u duidelijk zien en kiezen wat voor soort oplossing bij u past. Bekijk ons portfolio! 

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Wij hebben verschillende redenen waarom u het beste voor ons kunt kiezen. Ten eerste zorgen wij ervoor dat het gehele proces via ons verloopt. U vraagt op onze site een offerte aan, wij fabriceren zelf de door u aangevraagde schuifpuien, leveren uw bestelling zelf en kunnen het desnoods ook monteren. Als er problemen zijn, zijn de lijnen kort en kunnen we alles snel oplossen. Daarnaast kan bij ons alles naar wens. De frames van de schuifpuien kunnen uitgewerkt worden in een door u gekozen RAL kleur. Tot slot zorgen wij ervoor dat er voldoende overlap zit tussen de glazen, hierdoor kan er geen tocht in uw veranda ontstaan. Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?