Tuinhuis glaswand

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Tuinhuis glaswand

Een tuinhuis glaswand is de ideale oplossing om het gehele jaar te kunnen genieten van uw tuin. Door een glaswand te plaatsen in uw tuinhuis kunt u het gehele jaar warm zitten in uw tuinhuis. Zelfs In de winter zal er een aangename temperatuur zijn. Bij Terrasbeglazingopmaat maken wij maatwerk, dus voor elk tuinhuis hebben wij een geschikte oplossing. Wij produceren onze eigen glaswanden, hierdoor is er veel ruimte voor uw eigen wensen. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Doe inspiratie op door ons portfolio te bekijken! 

Tuinhuis glaswand
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar door

U zult zich vast afvragen hoe een glaswand uw tuinhuis kan verwarmen. Dat kan makkelijk doordat de zon dat op het glas schijnt, dit zorgt ervoor dat er binnen een aangename temperatuur hangt. Zelfs winterzon kan zorgen voor een warme temperatuur in uw tuinhuis. Het voordeel van een glaswand is dat u deze in de zomer ook kunt openschuiven. Hierdoor kunt u de tuin naar binnen halen en frisse lucht door de ruimte laten waaien.  

Het is niet nodig om de ruimte extra te verwarmen, dat zorgt ervoor dat u veel verwarmingskosten kunt besparen. De tuinhuis glaswand kan zelfs voorkomen dat u een verwarmingsinstallatie in uw tuinhuis moet plaatsen. Hiermee is de glaswand een erg duurzame optie. 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Installatie van een tuinhuis glaswand

Uw tuinhuis glaswand kan erg snel geïnstalleerd worden. Het voorwerk is het belangrijkste deel van de installatie. Vóór het aanvragen van de offerte moet u het formaat van de glaswand weten. Deze maten moeten precies worden doorgegeven. U kunt ervoor kiezen om zelf de maten op te meten, maar onze specialisten helpen u ook graag verder. Het is belangrijk dat de juiste maten worden doorgegeven zodat het uiteindelijke product precies in uw tuinhuis past. U kunt een specialist aanvragen door contact met ons op te nemen. 

De installatie kunt u ook gemakkelijk zelf doen. Bij levering van de glaswand komt een uitgebreide montage handleiding waarmee u zelf aan de slag kan. Hiervoor heeft u wel een aantal materialen nodig, deze zijn makkelijk te bestellen in onze webshop. De volgende materialen heeft u hiervoor nodig: 

  • Waterpomptang 
  • Afkortzaag 
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Schroefmachine 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 
  • Waterpas of kruislijn-laser 

Wilt u de glaswand door één van onze vakmensen laten installeren? Dat is ook een mogelijkheid. Dat kunt u makkelijk aangeven door contact met ons op te nemen. Wilt u alvast een offerte aanvragen? Dat kan hieronder! 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Waarom Terrasbeglazingop maat?

Wij van Terrasbeglazingopmaat.nl leveren echt vakwerk. Wij produceren zelf de op maat gemaakte glaswanden en leveren deze zelf. Doordat wij ons eigen glaswanden produceren hebben wij veel ruimte voor uw wensen. Zo kunt u zelf de gewenste afmetingen doorgeven en de bovenrails in een eigen gekozen kleur laten uitvoeren.  

Wij bieden daarnaast ook genoeg mogelijkheden zodat u inspiratie op kunt doen. Ten eerste kan dat door in ons portfolio te kijken, maar daarnaast is er ook de mogelijk om een afspraak te plannen en onze showroom te bezoeken. Hierdoor krijgt u een goede indruk van ons werk en van wat wij voor u kunnen betekenen. Zit u nog met vragen? Neem dan contact met ons op. 

Ontvang extra inspiratie

Een beslissing voor een tuinhuis met glaswand is niet binnen één handomdraai gemaakt. Daarom bieden wij u ook nét even wat extra inspiratie aan om het maximale uit uw woning te halen. Vanuit onze ervaring hebben wij (talloos) veel tuinen gezien en kunnen wij als geen ander inschatten wat allemaal mogelijk is.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?