Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Van overkapping naar tuinkamer

Het Nederlandse klimaat is onvoorspelbaar, maar dat betekent niet dat u niet het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten. Met de innovatieve glazen schuifwanden van Terrasbeglazingopmaat.nl transformeert u uw overkapping of veranda in een handomdraai in een sfeervolle tuinkamer. Deze transformatie biedt niet alleen extra leefruimte, maar verhoogt ook de waarde van uw woning. Denk aan een gezellige ruimte om samen te komen met vrienden en familie. Voordelen van de glazen schuifwand in een tuinkamer zijn de naadloze overgang tussen een binnen- en buitenruimte. Het creëert extra lichtinval en beschermt tegen de verschillende weersomstandigheden terwijl u toch van uw tuin kunt genieten.

Een Industriële Look

De industriële look is een trend die niet meer weg te denken is in het moderne interieurdesign. Terrasbeglazingopmaat.nl speelt hierop in door glazen schuifwanden aan te bieden met een staallook. Dit doet terrasbeglazing op maat door gebruik te maken van de staallook 3-vaks roedeverdeling toe te passen. Deze look combineert de robuustheid en stoere uitstraling van staal met de elegantie en transparantie van het glas. U kunt hier nog de robuuste handgrepen aan toevoegen om de industriële look helemaal af te maken Het is een perfecte manier om een modern tintje aan uw tuinkamer te geven zonder in te leveren op de warmte en gezelligheid die glas biedt.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Maatwerk in Glazen Schuifsystemen

Terrasbeglazing op maat staat voor kwaliteit en maatwerk. Elk schuifsysteem of vouwwand wordt exact op maat gemaakt, geen standaard maten. Dit betekend dat elke glaswand naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoefte. Onze profielen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren waardoor het perfect aansluit op de uitstraling van uw huis. Standaar voorzien van 10mm dik gehard veiligheidsglas wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Door deze flexibiliteit in design en de veiligheid die gewaarborgd wordt zijn de glaswanden die alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk.

 • 10mm dik gehard veiligheidsglas
 • Profielen in elke RAL-kleur
 • Op maat gemaakt

Begeleiding van begin tot eind

Ieder klant verdient volgens ons de juiste begeleiding. Dit begint met een persoonlijk gesprekje en wordt gevolgd door advies op maat. Vanuit ons vakmanschap voorzien wij dan ook iedere klant in hun behoefte. En dit kan (als vanzelfsprekend) verschillen. Zo hebben wij zowel te maken met doorgewinterde klussers als klanten met twee linkerhanden. De installatie van uw nieuwe glazen schuif- of vouwwand is net zo belangrijk als de kwaliteit. Daarom komen onze specialisten op aanvraag graag bij u langs om de glazen schuif- of vouwwand te monteren. Oók hebben wij een stappenplan voor de échte doe-het-zelver opgesteld om zelf de handen uit de mouwen te steken. Hieronder hebben wij alle benodigdheden alvast op een rijtje gezet.

 • Schroefmachine
 • Schroeven (4,5 x 50 millimeter)
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag zijprofielen én tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas óf kruislijnlaser

Kies voor dé marktleider

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van glazen schuifdeuren op maat. Hoe wij dit bereikt hebben? Dat begint allemaal met een persoonlijk gesprekje. Zo verdient iedereen advies op maat. Met ons stukje vakwerk transformeren wij elke overkapping / veranda naar een tuinkamer. En hier draagt de productie vanuit eigen fabriek op maat natuurlijk zijn steentje aan bij.

 • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
 • Aan iedere overkapping te monteren
 • Origineel én stijlvol ontwerp op maat

Vervolg de zoektocht

Natuurlijk hoeft de beslissing voor het transformeren van uw overkapping naar een tuinkamer níet binnen de kortste keren gemaakt te worden. En daarom bieden wij ook een (over)dosis aan inspiratie. Zie het als een inkijkje in de talloze tuinen waar wij geweest zijn. Zo hebben wij inmiddels talloze tuinen én woningen voorzien van een Tuinkamer. Profiteer van onze ervaring én vervolg uw zoektocht. Aan de slag!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?