Glazen schuifwand op maat

Glazen schuifwand op maat

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand op maat? Dan bent u bij Terrasbeglazing op maat aan het juiste adres! Wij bieden géén standaard maten aan, maar produceren alles naar wens! Dit zorgt ervoor dat een glazen schuifwand op maat van ons voor iedere overkapping of veranda geschikt is. Hier blijft het niet bij, want onze glazen schuifwand op maat is universeel toepasbaar. Oftewel, wilt u een glazen schuifwand op maat ergens binnenshuis? Dan is dat ook géén probleem bij Terrasbeglazing op maat! Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten? Volg dan onze Facebook pagina.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Terrasbeglazing op maat onderscheidt zich van andere bedrijven, omdat de glazen schuifwand op maat geheel naar uw wens geproduceerd wordt. U bepaalt zelf uit hoeveel panelen u uw glazen schuifwand op maat wilt laten bestaan. Wij zorgen ervoor dat er standaard een overlap van circa 15 mm is (aangepaste maten zijn uiteraard ook mogelijk). Hieronder leest u een aantal voordelen van een glazen schuifwand op maat bestellen bij Terrasbeglazing op maat.

glazen schuifwand op maat

Glazen schuifwand op maat bestellen?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

Zelf uw glazen schuifwand op maat monteren?

Wilt u graag zelf uw glazen schuifwand op maat samenstellen? Géén probleem! Wij bieden u een uitgebreide montagehandleiding waarin u alle benodigdheden vindt en stapsgewijs wat u moet uitvoeren. Een aantal noodzakelijke benodigdheden kunt u vinden in onze webshop. U hoeft dus niet zelf nog op zoek te gaan naar deze producten. Zo kunt u alvast een montage set (20 x schroef 4,5 x50, 10x zelftapper 3 x 38, 10x plug 6mm) en een X-tack lijmkit bestellen.

Verder kunt u bij Terrasbeglazing op maat kiezen voor een 3-, 4-, 5- of 6-railsysteem. Ieder railsysteem heeft zijn eigen afmetingen. Wél bevatten ze allemaal 10 mm ESG getemperd en gehard veiligheidsglas met geslepen en gepolijste randen en zijn ze mogelijk in iedere gewenste RAL-kleur.

Wil u alvast de prijs van uw glazen schuifwand op maat berekenen? Dat kan! Op onze website kunt u gemakkelijk de prijs van uw glazen schuifwand op maat bereken. U krijgt dan vervolgens een helder prijsoverzicht van al uw gewenste onderdelen.

Onze projecten

Op zoek naar een glazen schuifwand op maat?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Service & levertijd

Terrasbeglazing op maat biedt een gratis levering door héél Nederland. De levertijd van de schuifwanden van glas is circa 4 à 5 weken. Daarnaast kunt u uw schuifwanden van glas ook zelf monteren met onze uitgebreide handleiding. De schuifwanden van glas zijn in iedere overkapping of veranda te monteren, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Verder is het bij Terrasbeglazing op maat mogelijk om achteraf te betalen (per PIN). Wanneer u geïnteresseerd bent in schuifwanden van glas en graag wat extra informatie wilt over alle mogelijke opties, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig uw exacte offerte ontvangt.

Specifiek op zoek naar een glaswand voor uw overkapping? Bekijk dan hier onze pagina speciaal gericht op glaswanden voor overkappingen!

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Terrasbeglazing op maat

Heeft u interesse gekregen in een glazen schuifwand op maat van Terrasbeglazing op maat, maar heeft u graag nog wat extra informatie over de mogelijkheden? Voor specifieke vragen kunt u online ons contactformulier invullen. Daarnaast kunt u te allen tijden ook mailen naar info@terrasbeglazingopmaat.nl. Verder zijn wij bereikbaar via ons telefoonnummer (0416-532785). Wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Dan kunt u online een afspraak inplannen of telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u met plezier en geven graag advies over onze glazen schuifwand op maat!

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.