Glazen schuifwand op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifwand op maat

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand op maat? Dan bent u bij Terrasbeglazing op maat aan het juiste adres! Wij bieden géén standaard maten aan, maar produceren alles naar wens! Dit zorgt ervoor dat een glazen schuifwand op maat van ons voor iedere overkapping of veranda geschikt is. Hier blijft het niet bij, want onze glazen schuifwanden zijn universeel toepasbaar. Oftewel, wilt u een glazen schuifwand op maat ergens binnenshuis? Dan is dat ook géén probleem bij Terrasbeglazing op maat! Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten? Volg dan onze Facebook pagina.

glazen schuifwand op maat
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Terrasbeglazing op maat onderscheidt zich van andere bedrijven, omdat de glazen schuifwand op maat geheel naar uw wens geproduceerd wordt. U bepaalt zelf uit hoeveel panelen u uw glazen schuifwand op maat wilt laten bestaan. Wij zorgen ervoor dat er standaard een overlap van circa 15 mm is (aangepaste maten zijn uiteraard ook mogelijk). Hieronder leest u een aantal voordelen van een glazen schuifwand van Terrasbeglazing op maat.

Glazen schuifwand op maat bestellen?

Direct aan de slag met onze configurator

Glazen schuifwand monteren?

Wilt u graag zelf uw glazen schuifwand op maat samenstellen? Géén probleem! Wij bieden u een uitgebreide montagehandleiding waarin u alle benodigdheden vindt en stapsgewijs wat u moet uitvoeren. Een aantal noodzakelijke benodigdheden kunt u vinden in onze webshop. U hoeft dus niet zelf nog op zoek te gaan naar deze producten. Zo kunt u alvast een montage set (20 x schroef 4,5 x50, 10x zelftapper 3 x 38, 10x plug 6mm) en een X-tack lijmkit bestellen.

Verder kunt u bij Terrasbeglazing op maat kiezen voor een 3-, 4-, 5- of 6-railsysteem. Ieder railsysteem heeft zijn eigen afmetingen. Wél bevatten ze allemaal 10 mm ESG getemperd en gehard veiligheidsglas met geslepen en gepolijste randen en zijn ze mogelijk in iedere gewenste RAL-kleur.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Service & levertijd

Terrasbeglazing op maat biedt een gratis levering door héél Nederland. De levertijd van de schuifwanden van glas is circa 4 à 5 weken. Daarnaast kunt u uw schuifwanden van glas ook zelf monteren met onze uitgebreide handleiding. De schuifwanden van glas zijn in iedere overkapping of veranda te monteren, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Verder is het bij Terrasbeglazing op maat mogelijk om achteraf te betalen (per PIN). Wanneer u geïnteresseerd bent in schuifwanden van glas en graag wat extra informatie wilt over alle mogelijke opties, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig uw exacte offerte ontvangt.

Specifiek op zoek naar een glaswand voor uw overkapping? Bekijk dan hier onze pagina speciaal gericht op glaswanden voor overkappingen!

Terrasbeglazing op maat

Waarom kiezen voor ons? Wij zijn sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Onze glazen wanden worden zelf in onze fabriek geproduceerd en kunnen dus voldoen aan uw wens. Wij leveren al onze producten met een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit anders wenst. Kiest u ervoor om uw glazen systeemwand zelf te plaatsen, dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij het product. Onze producten worden gratis door heel Nederland geleverd en u betaalt bij ons achteraf met pin.

Denkt u dat glazen vouwdeuren het meeste passen in uw kantoorpand? Die maken wij ook. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?