Glazen deuren op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen deuren op maat

Wilt u graag glazen deuren op maat gemaakt voor uw veranda of overkapping? Neem dan eens een kijkje bij Terrasbeglazing op maat! Terrasbeglazing op maat is sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifsystemen op maat. Bent u op zoek naar glazen deuren op maat voor uw carport, kantoor of voor ergens anders in uw huis? Géén probleem! Onze op maat gemaakte glazen deuren zijn universeel toepasbaar en stuk voor stuk een uniek staaltje vakmanschap. Glazen deuren op maat zorgen ervoor dat u op een stijlvolle manier ruimtes kunt afsluiten zonder dat u ze geheel afzondert van de rest. Zo heeft u onder uw overkapping bijvoorbeeld géén last van de vallende regen, maar kunt u tóch van uw uitzicht genieten! Bent u enthousiast geworden?

Glazen deuren op maat
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Speciaal op maat gemaakt

Bij Terrasbeglazing op maat maken we géén gebruik standaard maten, maar luisteren we naar de wensen van de klant. De glazen deuren op maat worden volledig op maat geproduceerd in onze eigen fabriek in iedere gewenste Ralkleur. U bepaalt zelf uit hoeveel panelen uw glazen deuren op maat zullen bestaan. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde een overlap heeft van plusminus 15, maar ook hiervoor geldt: indien anders gewenst is dat uiteraard ook mogelijk! Wij zorgen niet alleen voor een functioneel product, maar ook voor een esthetisch aantrekkelijk product. Daarnaast zijn onze glazen deuren op maat standaard uitgevoerd met 10 mm dik gehard veiligheidsglas met gepolijste facetranden.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Handige accessoires

Kiest u ervoor om uw glazen deuren zelf te monteren? Géén probleem! Dit kan zeer eenvoudig met onze uitgebreide montagehandleiding. Let er hierbij wel op dat je het juiste materiaal gebruikt. Zo heeft u in ieder geval schroeven van 4,5×50 nodig. Heeft u deze niet of twijfelt u of u het goede materiaal thuis op voorraad heeft, dan kunt u kiezen voor onze montage set, die u kunt vinden in onze webshop. Daarnaast heeft u voor het monteren van uw glazen deuren op maat ook een X-Tack lijmkit nodig. Ook deze lijmkit is te vinden in onze webshop. Benieuwd naar welke handige accessoires wij nog meer te bieden hebben? Bekijk ons aanbod aan accessoires in onze webshop.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Service & levertijd

Terrasbeglazing op maat biedt een gratis levering door héél Nederland. De levertijd van de schuifwanden van glas is circa 4 à 5 weken. Daarnaast kunt u uw schuifwanden van glas ook zelf monteren met onze uitgebreide handleiding. De schuifwanden van glas zijn in iedere overkapping of veranda te monteren, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Verder is het bij Terrasbeglazing op maat mogelijk om achteraf te betalen (per PIN). Wanneer u geïnteresseerd bent in schuifwanden van glas en graag wat extra informatie wilt over alle mogelijke opties, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig uw exacte offerte ontvangt.

Kiezen voor terrasbeglazing op maat

Waarom kiezen voor ons? Wij zijn sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij produceren als onze glazen wanden zelf in onze fabriek en kunnen dus voldoen aan uw wens. Wij leveren al onze producten met een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit anders wenst. Kiest u ervoor om uw glazen systeemwand zelf te plaatsen, dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij het product. Wij leveren onze producten gratis door heel Nederland en u betaalt bij ons achteraf met pin.

Denkt u dat glazen vouwdeuren het meeste passen in uw kantoorpand? Die maken wij ook. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Ook kunt u een gratis brochure ontvangen per mail met meer informatie over onze schuifwanden van glas. Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel ons dan gerust via 0416-532785. U kunt ook te allen tijde mailen naar info@terrasbeglazingopmaat.nl wanneer u een specifieke vraag heeft. Wilt u graag onze schuifwanden van glas van tevoren in het echt bezichtigen? Dan kunt u op afspraak een kijkje nemen in onze showroom.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?