Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen scheidingswand

Geniet maximaal van de buitenomgeving met een glazen scheidingswand. Voorkom dat regen én wind spelbreker zijn en verleng het terrasseizoen eenvoudig in eigen (achter)tuin. Profiteer van de vele voordelen én laat u ontzorgen van begin tot eind. Onze specialisten staan voor u klaar. Van productie op maat, tot montage bij u thuis. Aan de slag!

Haal de zon in huis

Geniet vier seizoenen lang van een glazen scheidingswand. Hiermee zijn regen én wind géén spelbreker meer om van de buitenomgeving te genieten. Geniet heerlijk beschut van een droog én warm plekje in eigen (achter)tuin. Door de vele lichtinval ontstaat een éxtra ruimtelijk gevoel. En dit maakt de ruimte bij uitstek geschikt om een nieuwe ruimte te creëeren. Open een eigen sterrenrestaurant, tuinkantoor óf chillruimte. De keuze is reuze! Met een glaswand overkapping zorgt u ook nog eens voor een sfeerimpuls wat de karakteristieke industriële look versterkt.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Investeer in uw woning

De investering in een glazen scheidingswand verdient zichzelf dubbel én dwars terug. Waar sommige personen denken dat dit verloren geld is, weten wij vanuit onze ervaring wel beter. De vouwwand glas is namelijk tijdloos, mooi én stevig wat zorgt voor waardevermeerdering. Ook heeft het glas een isolerende werking waardoor de warmte langer binnen blijft hangen. En daarom is dit ook dé ideale overbrugging tussen tuin én woning.

 • Draai de verwarming minder snel aan
 • Oudere woningen verliezen minder snel warmte
 • Goed voor het milieu
 • Goed voor eigen spaarvarkentje

Een knap stukje maatwerk

Door de jaren heen hebben wij onze werkwijze continu ontwikkeld. Zodanig dat wij begeleiding van A tot Z aanbieden voor een glaswanden kantoor. Als u wilt komen onze specialisten bij u thuis langs om de juiste afmetingen op te nemen. Tot op de millimeter nauwkeurig. Hierna wordt een afspraak gemaakt om de glazen scheidingswand te monteren. Voor de doorgewinterde klusser bieden wij ook de mogelijkheid om deze zelf te monteren. Hiervoor hebben wij een stappenplan én alle benodigdheden eenvoudig op een rijtje gezet.

 • Schroefmachine
 • Schroeven 4,5 x 50 millimeter
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag zijprofielen en tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas óf kruislijnlaser

Marktleider sinds 1992

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot dé marktleider van een glazen scheidingswand. Hoe wij dit bereikt hebben? Heel simpel. Door te beginnen met een persoonlijk gesprek, gevolgd door deskundig advies op maat. En natuurlijk met ons strakke vakmanschap. Hier draagt de productie van een glazen deuren veranda in eigen fabriek natuurlijk zijn spreekwoordelijke steentje aan bij.

 • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
 • Aan iedere overkapping en/of veranda te monteren
 • Géén standaardmaten
 • Altijd een origineel én stijlvol ontwerp op maat

Een (over)dosis inspiratie

De beslissing voor een glazen scheidingswand is níet binnen één handomdraai gemaakt. Zo gaat deze beslissing ook zeker niet over één nacht ijs. En dat begrijpen wij vanuit onze jarenlange ervaring natuurlijk als geen ander. Daarom hebben wij besloten om u een inkijkje in diverse achtertuinen te geven. Gewoon om u op weg te helpen én van het (aller)beste advies te voorzien. Hier kunt u dan ook een flinke dosis inspiratie uit putten. Laat u inspireren!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem