Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glaswanden specialist

Voor glazen schuifsystemen op maat bent u bij ons aangekomen bij dé glaswanden specialist. Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van glaswanden. Hierdoor maken wij het mogelijk om 365 dagen per jaar te genieten van de buitenomgeving. Investeer in uw woning én profiteer van de vele voordelen die glaswanden met zich meebrengen. Wij zorgen voor de juiste begeleiding op maat. Van productie tot én met montage aan huis. Aan de slag!

Laat de zonnestralen in (tuin)huis

Als glaswanden specialist maken wij het mogelijk om maximaal te genieten van de buitenomgeving. En daaronder verstaan wij vier seizoenen lang. 365 dagen per jaar. Laat het zonnestralen regenen in uw (tuin)huis om een ruimtelijk gevoel te creëren. Open een eigen thuisrestaurant, tuinkantoor óf sportruimte. Geheel naar eigen wens. Laat het regenachtige én winderige weer in Nederland géén spelbreker zijn. Begin met genieten van de vroege voorjaarszon en ga verder met de warme zomerzon, aangename najaarszon én zelf het magere winterzonnetje. Reden genoeg dus om gebruik te maken van een glaswand overkapping!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Een investering die zich terugbetaald

Het inschakelen van een glaswanden specialist verloren geld? Dat horen wij in de wandelgangen weleens voorbij komen. Niets is minder waar. Zo zorgt een tijdloos, mooi design ervoor dat er sprake is van waardevermeerdering. De vouwwand glas heeft ook een isolerende werking waardoor de warmte langer binnen blijft hangen. Warmte gaat minder snel verloren én de verwarming hoeft dus minder snel aangedraaid te worden. Kortom, goed voor het milieu én het eigen spaarvarkentje. Win-win!

 • Tijdloos (industrieel) design
 • Draai de verwarming minder snel aan
 • Oudere woningen verliezen veel minder warmte
 • Goed voor het milieu
 • Goed voor eigen portemonnee

Begeleiding van A tot Z

Als glaswanden specialist weten wij als geen ander wat u te wachten staat bij de aanschaf van een glaswanden kantoor. En daarom hebben wij onze werkwijze hier ook volledig op aangepast. Vanuit uw wensen komen de specialisten bij u langs om de juiste afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig op te meten. Vervolgens kan een afspraak gemaakt worden voor montage op locatie. Als wij te maken hebben met een échte doe-het-zelver begeleiden wij hem/ haar ook om de glaswanden zelf te monteren. Hiervoor hebben wij alle benodigdheden alvast op een rijtje gezet.

 • Schroefmachine
 • Schroeven 4,5 x 50 millimeter
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag zijprofielen en tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas of kruislijnlaser

Over ons

Vanuit onze ervaring zijn wij sinds 1992 uitgegroeid tot dé glaswanden specialist. Hoe wij dit bereikt hebben? Door simpelweg te beginnen met een persoonlijk gesprek. Vanuit dit startpunt gaan wij verder met een stukje advies op maat. De productie van een glazen deuren veranda in onze eigen fabriek zorgt er verder voor dat er een knap stukje vakwerk opgeleverd wordt.

 • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
 • Aan iedere overkapping te monteren
 • Géén standaardmaten
 • Origineel én stijlvol ontwerp op maat

Een (over)dosis inspiratie

Door de jaren heen hebben wij als glaswanden specialist al talloze (achter)tuinen voorzien van een éxtra ruimte door het gebruik van terras glas. En daarom weten wij ook als geen ander dat deze beslissing níet over één nacht ijs gaat. Daarom bieden wij u alvast een stukje inspiratie om u op weg te helpen. Profiteer van onze jarenlange ervaring en bekijk een (over)dosis aan inspiratie.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?