Glazen deuren veranda

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen deuren veranda

Op zoek naar glazen deuren voor in uw veranda? U bent bij ons aan het juiste adres. Met een glazen deur in uw veranda verandert uw overkapping in een tuinkamer. Het glas zorgt voor veel licht in de ruimte en geeft een open karakter. Het gevoel van buiten neemt u het hele jaar mee naar binnen. Door middel van de glazen deur kunt u uw serre voorzien van frisse lucht. Met een glazen deur in uw veranda kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Buiten het voordeel dat u het hele jaar onder uw overkapping kunt vertoeven, zorgt het plaatsen van een glazen deuren veranda ook voor het besparen op uw energiekosten.

Glazen deuren veranda, veranda glazen deuren, glazen deuren
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar het gevoel van buiten

Glazen deuren zorgen ervoor dat uw overkapping verandert in een tuinkamer. Deze extra kamer in uw huis beschikt over veel licht en geeft u een gevoel van buiten. Het maakt deze ruimte uiterst geschikt om te gebruiken als eetkamer, studeerkamer, extra woonkamer of als ruimte om een gezellige avond te borrelen. In uw tuinkamer heeft u een mooi uitzicht over uw tuin en dat haalt het gevoel van buiten naar binnen. Het hele jaar door kunt u genieten in uw tuinkamer en de glazen deuren veranda biedt de mogelijkheid om in de warme zomermaanden de deuren open te zetten en uw tuin te betrekken in uw tuinkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Wij hebben ook glazen wanden voor uw veranda. Benieuwd naar de kosten?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De investering in uw woning

Het plaatsen van een glazen deuren veranda is niet alleen een investering die uw huis meer waard maakt. De tuinkamer werkt isolerend, omdat deze werkt als een overgangsruimte. Veel oude woningen zijn slecht geïsoleerd en op deze manier raken deze veel warmte kwijt. Uw tuinkamer met glazen deuren veranda zorgt ervoor dat u uw verwarming minder snel aan hoeft te zetten. Dat is goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

Passen glazen systeemwanden meer bij uw situatie? Die maken wij ook. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De montage van glazen deuren veranda

De montage van glazen deuren veranda kunt u zelf doen, of u kunt ervoor kiezen om dat door een van onze specialisten te laten doen. De installatie is vrij eenvoudig en u krijgt er een uitgebreide montagehandleiding bij. Zorg ervoor dat u de volgende dingen bij de hand heeft als u van plan bent dit zelf te doen:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Terrasbeglazing Uden

Waarom kiezen voor Terrasbeglazing op maat?

Alle glaswanden producer wij zelf voor u op maat. U kunt bij ons de maat en de kleur kiezen en wij zorgen altijd voor een overlap van ca. 15 mm, indien u zelf anders wenst. Als u kiest voor de montage van een van onze specialisten dan komen wij vooraf uw wand inmeten. Besluit u zelf te glazen wand te plaatsen dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij. De glazen wanden die wij leveren bezorgen wij gratis door heel Nederland. U kunt bij ons achteraf met pin betalen.

Wij hebben ook glazen vouwdeuren. Meer weten? Bekijk onze webshop.

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over één nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?