Glazen schuifdeur veranda

Glazen schuifdeur veranda

Wilt u een glazen schuifdeur veranda om uw leefruimte uit te breiden? Een glazen schuifdeur veranda kan vele voordelen met zich meebrengen. Zo kunt u het hele jaar door gebruik maken van de ruimte en heeft u altijd een mooi uitzicht op uw tuin. Voor een glazen schuifdeur veranda zit u bij ons goed!

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Haal het maximale uit uw woning

Een glazen schuifdeur veranda is een hele investering, maar u kunt die snel terugverdienen. Door de veranda zal de waarde van uw woning meteen stijgen. Daarnaast is het een erg duurzame oplossing. Een glazen schuifdeur veranda vangt een groot deel van de warmte op die van uw huis afkomt. Hierdoor is het niet nodig om de aanbouw veranda verder te verwarmen, wat veel kosten kan besparen.

Tot slot zijn er natuurlijk ook nog eens de praktische voordelen. Zo wordt uw leefruimte groter, gaat uw huis er ruimtelijker uitzien en heeft u ten alle tijden mooi uitzicht op uw tuin. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze in ons portfolio. 

Glazen schuifdeur veranda

Bereken direct de prijs van uw glazen schuifdeuren veranda?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen schuifdeur veranda

Een glazen schuifdeur veranda installeren

Een glazen deur veranda is makkelijk zelf de installeren, maar u heeft enkele hulpmiddelen nodig voordat u aan de slag gaat: 

  • Waterpas of kruislijn-laser
  • Schroefmachine
  • Afkortzaag 
  • Waterpomptang 
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 

Wilt u de veranda liever laten maken? Dat is ook een mogelijkheid. Onze vakmensen staan graag voor u klaar en gaan pas weg als u tevreden bent. U kunt makkelijk een afspraak maken en een veranda laten inmeten door een van onze specialisten. Vervolgens kunt u de offerte aanvragen met de juiste maten en kleuren. Tot slot komen wij uw veranda monteren 

Onze glazen schuifwanden veranda's

De prijs van een glazen schuifdeur veranda?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Niet seizoensgebonden

Door de warmte in de veranda kunt u er alle seizoenen doorbrengen. Zoals al toegelicht wordt de veranda warm gehouden door de warmte die uw huis afstoot. Daarnaast komt de zon makkelijk door de glazen deuren heen, wat ook zorgt voor een aangenaam temperatuurtje. U kunt ervan maken wat u zelf wilt. Van vier seizoenen terras tot aan eetkamer en van eetkamer tot aan studeerruimte. U kunt er in de lente of zomer zelfs een tuinkamer van maken en alle deuren gewoon soepel openschuiven. De ideale manier om frisse buitenlucht naar binnen te halen! 

glazen schuifdeuren overkapping

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Een veranda is niet zomaar een investering en wij kunnen begrijpen dat u graag even nadenkt voordat u een offerte aanvraagt. Wij nemen graag al uw twijfels weg. U kunt bij vragen makkelijk contact met ons opnemen. Voor een glazen schuifdeur veranda op maat zit u bij Terrasbeglazing op Maat altijd goed!

De productie, levering en montage wordt allemaal door ons zelf gedaan. Er zijn dus geen andere partijen bij betrokken. U kunt bij de offerte aangeven welke kleur u wilt en de precieze formaten aangeven. Weet u niet zeker wat de juiste maten zijn? Dan kunnen wij een van onze specialisten naar u toe sturen om een professionele meting te laten doen. Bij de schuifwanden zorgen we voor een overlap van ongeveer 15 mm. zodat alles goed aansluit. Indien u zelf de veranda in elkaar wilt zetten nemen wij bij levering een uitgebreide montagehandleiding mee. De schuifwanden en overkappingen kunnen we gratis leveren, door heel Nederland. Meer weten? Neem contact met ons op! 

Laat u verder inspireren

Ontbreekt het bij u aan een flinke (over)dosis inspiratie? Wij helpen u hier graag mee. Bekijk onze projecten en laat u inspireren in de wondere wereld van schuifsystemen op maat.