Glazen schuifpui veranda

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifpui veranda

Met een glazen schuifpui veranda geniet u het hele jaar rond van de heerlijke buitenomgeving. Geniet maximaal én investeer in uw woning. Het aanbrengen van een glazen schuifpui veranda brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Wij bieden u dit van productie op maat. Tot montage bij u thuis.

Glazen schuifpui veranda

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Laat de zon in huis

Geniet van alle soorten zonnestralen

Met een glazen schuifpui veranda voorziet u uw woning van een extra kamer. Laat het zonnestralen regenen, waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat binnen de ruimte. Bij uitstek geschikt om een thuisrestaurant, thuiswerkplek óf een sportruimte te openen. Benut de extra ruimte naar eigen wens.

De zonnestralen regenen door de glazen schuifwand tuin heen. Waar dit al begint bij de vroege voorjaarszon eindigt dit hier niet. Integendeel zelfs. Geniet opeenvolgend van de warme zomerzon, de aangename najaarszon én zelfs het mager winterzonnetje. Daarom heeft u al snel een reden om deze ruimte te gebruiken.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeer in de woning

Een investering die zich (dubbel en dwars) terugbetaald

Waar sommigen personen het kopen van een glazen schuifpui veranda als verloren geld zien, zijn wij ervan overtuigd dat het tegendeel waar is. Zo is dit een investering die zich terugbetaald. Waarom? De waarde van de woning neemt (als vanzelfsprekend) toe. En het glas heeft een isolerende werking, waardoor de warmte dus langer binnenshuis blijft hangen. Hierdoor profiteert u van verschillende voordelen bij een glazen schuifwand veranda

  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor het eigen spaarvarkentje

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Maatwerk ten top

Productie in eigen fabriek én montage op locatie

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij onze werkwijze zodanig aangepast dat wij u kunnen ondersteunen van A tot Z. Afhankelijk van de wensen komen onze specialisten vrijblijvend bij u thuis langs om de juiste afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig op te nemen. Hierna kunt u zowel een afspraak maken voor montage. Of als echte doe-het-zelver de handen uit de mouwen steken. En de glazen deuren op maat zelf monteren. Onderstaand hebben wij de benodigdheden al voor je op een rijtje gezet.

  • Schroefmachine
  • Schroeven 4,5 x 50mm
  • Lijmkit X-Tack
  • Afkortzaag zijprofielen én tochtstrips
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijnlaser

Over ons

Persoonlijk advies op maat sinds 1992

Op dit moment mogen wij ons met trots marktleider noemen op het gebied van schuifsystemen op maat. Hoe wij dit bereikt hebben? Dat begint voor ons bij een persoonlijk gesprek én advies op maat. Hierna gaan wij namelijk voor u aan de slag om een glazen schuifpui veranda van uw dromen te creëeren.

Verder bieden wij een glazen wand overkapping aan met 10mm dik gehard veiligheidsglas. Dit is aan iedere overkapping of veranda te monteren. Ook werken wij niet met standaardmaten, waardoor u altijd een origineel én stijlvol ontwerp op maat heeft.

Ontvang extra inspiratie

Een beslissing voor een glazen schuifpui veranda is niet binnen één handomdraai gemaakt. Daarom bieden wij u ook nét even wat extra inspiratie aan om het maximale uit uw woning te halen. Vanuit onze ervaring hebben wij (talloos) veel tuinen gezien en kunnen wij als geen ander inschatten wat allemaal mogelijk is.