Glazen schuifwand tuinhuis

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifwand tuinhuis

Ontdek hoe een glazen schuifdeuren op maat als investering dient binnen uw tuin. Sta open voor de zonnestralen én geniet het hele jaar rond van uw tuin. Organiseer een bourgondisch diner óf werk geconcentreerd vanuit huis. Een glazen schuifdeuren op maat past overal bij. Ongeacht uw wensen, Terrasbeglazing op maat staat voor u klaar!

glazen schuifwand tuinhuis, schuifwand tuinhuis,
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Glazen schuifdeuren op maat

Creëer een ruimtelijk gevoel bij u thuis met glazen schuifdeuren op maat. Hierdoor regent het zonnestralen binnen uw nieuwe houten veranda. Indien uw houten veranda en glazen schuifdeuren volledig gemonteerd zijn rest u niets meer dan het hele jaar maximaal te genieten van uw tuin.

Waar kunt u deze extra ruimte voor gebruiken? Dat hangt volledig af van uw eigen wensen. Zo kunt u een extra kamer creëeren om een gezellig avondje te borrelen, een bourgondisch diner te organiseren of om juist met volle concentratie thuis te werken. Verder zijn glazen schuifdeuren op maat dé overbrugging tussen uw binnen- en buitenomgeving.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeren in glazen schuifdeuren

Wij zien het monteren van glazen schuifdeuren aan uw houten veranda als een investering voor de toekomst! Hoe wij dit zo zien? Vanwege uw glazen schuifdeuren op maat vindt er een waardestijging plaats bij uw woning. Daarnaast verhoogt een glazen schuifdeuren op maat de isolerende werking van uw woning.

Doordat de warmte voor een langere tijd in uw woning blijft hangen hoeft u de verwarming minder snel omhoog te draaien. Met name in oudere woningen gaat doorgaans meer onnodige warmte verloren. Hierdoor draagt u zowel een steentje bij aan het milieu als uw eigen portemonnee. Wilt u advies op maat voor de mogelijkheden bij u thuis?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Montage glazen schuifdeuren op maat

Uit de jarenlange ervaring van Terrasbeglazing op maat weten wij als geen ander dat er verschillende soorten klanten zijn. Namelijk de klanten met twee linkerhanden en de échte doe-het-zelvers. Hoe wij hierop inspelen? Wij laten u bepalen of u de glazen schuifdeuren zelf monteert bij de houten veranda, óf dat u dit overlaat aan onze specialisten.

Indien u ervoor kiest om de glazen schuifdeuren zelf te monteren laten wij u beslist niet aan het lot over. Zo zetten wij alle benodigdheden voor u op een rijtje waardoor u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de montage.

  • Schroefmachine
  • Schroeven van 4,5 x 50 millimeter
  • Lijmkit X-Tack
  • Afkortzaag voor zijprofielen en tochtstrips
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijnlaser

Ook kunt u enkele van deze benodigdheden eenvoudig bij ons in de webshop bestellen. Verder voegen wij een handleiding bij  waar stap voor stap beschreven staat hoe u de glazen schuifdeuren kunt monteren.

Kies voor dé marktleider

Nadat u besloten heeft om uw houten veranda te voorzien van glazen schuifdeuren is het de taak om de juiste leverancier te vinden. Waarom u voor Terrasbeglazing op maat zou moeten kiezen? Wij zijn marktleider op het gebied van glazen schuifsystemen.

Verder zijn wij sinds 1992 actief in deze markt waardoor wij ons met trots specialisten mogen noemen. Dit dragen wij uit vanaf de productie op maat in onze fabriek tot en met de montage van uw glazen schuifdeur aan uw veranda. Eerst zien, dan geloven?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?