Glazen schuifwand tuinhuis

Glazen schuifwand tuinhuis

Met een glazen schuifwand tuinhuis van Terrasbeglazing op maat creëert u een extra woonruimte. Hierdoor neemt de waarde van uw woning toe én behoudt u beter de warmte binnen uw woning. Zie een glazen schuifwand dus als investering die u op de lange termijn terugverdiend!

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Investeren met glazen schuifwand tuinhuis

Draag uw steentje bij aan het milieu én uw eigen portemonnee

Met glazen schuifwand tuinhuis voor uw veranda investeert u in uw woning. De waarde stijgt. En de energiekosten nemen af. Zo verliest u minder snel warmte met een glazen schuifwand én hoeft u de verwarming minder snel aan te draaien.

Met name oudere woningen verliezen sneller warmte. Om dit te voorkomen kunt u een glazen wand plaatsen tussen uw tuin én uw woning. Door deze extra ruimte door uw aanbouw behoudt u meer warmte en bespaard u kosten én CO2 uitstoot.

Glazen schuifwand tuinhuis

Kom snel achter de prijs van glazen schuifwand tuinhuis

Met de product configurator berekenen wij automatisch een passende prijs die aansluit op uw wensen.

Glaswand overkapping

Maximaal genieten

Creëer een extra ruimte en geniet maximaal

Laat het zonnestralen regenen binnen uw woning met een glazen schuifwand tuinhuis. Door de lichtstralen ontstaat een ruimtelijk gevoel binnen uw woning. Hierdoor is deze extra ruimte bij uitstek geschikt om een bourgondisch etentje te verzorgen, een uitbundige borrel te organiseren óf om juist geconcentreerd vanuit huis te werken.

Welke functie de aanbouw krijgt? Dat hangt van uw wensen af. Ongeacht de functie is genieten gegarandeerd. En wel het hele jaar lang! Zo kunt u ook tijdens de winterse koud genieten en waant u zich toch buiten in uw achtertuin.

Ons portfolio met glazen schuifwand tuinhuis

Bereken de prijs van een glazen schuifwand tuinhuis

Middels de product configurator van Terrasbeglazing op maat weet u de kosten binnen een handomdraai.

Zelf monteren óf uitbesteden

Voor personen met twee linkerhanden én de doe-het-zelver

Afhankelijk van uw kunde én wensen monteren onze specialisten de glazen schuifwand tuinhuis bij u thuis. Zo kunnen wij u 100% ontzorgen óf juist slechts begeleiding bieden voor de montage van uw glazen schuifwand. Waar kiest u voor?

Indien u ervoor kiest om het glazen schuifsysteem zelf te monteren voorzien wij u van een stapsgewijze handleiding. Ook leveren wij een lijst met benodigdheden aan. Deze producten kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Kies voor dé marktleider

Jarenlange ervaring en marktleider van glazen schuifsystemen

Sinds 1992 zijn wij actief binnen de markt van glazen schuifsystemen. Inmiddels kunnen wij met trots mededelen dat wij uitgegroeid zijn tot marktleider! Met onze kennis helpen wij onze klanten. Zo staan wij u graag te woord in een persoonlijk gesprek met advies op maat.

Verder kunt u voor ons kiezen doordat wij zowel de bovenrail als schuifwagen in een Ralkleur naar keuze aanbieden. Veiligheid staat bij ons ook hoog in het vaandel, daardoor maken wij gebruik van 10 mm dik gehard veiligheidsglas. Met gratis levering door heel Nederland bent u ook nog eens extra voordelig voorzien van een glazen schuifpui!

Laat u verder inspireren met terrasbeglazing

Twijfelt u over de terrasbeglazing bij uw woning? Doe meer inspiratie op om uiteindelijk de spreekwoordelijke knoop door te hakken.