Glazen schuifdeuren overkapping

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifdeuren overkapping

Op zoek naar een glazen schuifdeuren overkapping? Wij bij terrasbeglazingopmaat.nl hebben een ruim aanbod om uw terras te veranderen in een huiskamer of serre. De glazen vouwwanden zorgen voor veel licht en geeft uw nieuwe extra kamer een open en ruimtelijk karakter. De vouwwanden zorgen ervoor dat u in de zomer uw tuinkamer kunt aansluiten op uw tuin, maar in de winter warm en droog kunt genieten van het gevoel van buiten. Met een glazen schuifdeuren overkapping bespaart u tevens op uw energiekosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Glazen schuifdeuren overkapping
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geniet het hele jaar van uw terras

Glazen vouwwand voor uw veranda creëren een extra kamer in uw huis. De ruimtelijke, lichte en open tuinkamer geven u het gevoel van buiten. De grote glazen wand brengt veel licht naar binnen en geeft u een goed uitzicht over uw tuin. Geniet het hele jaar van uw tuinkamer die uiterst geschikt is om in te eten, een gezellige avond in te borrelen, te studeren of te gebruiken is als extra woonkamer. De vouwwanden maken het mogelijk om in de warme zomermaanden de tuin over te laten lopen in uw tuinkamer. Of om ’s avonds de ruimte wat af te koelen met frisse wind.

U kunt er met glazen vouwwanden voor uw veranda kiezen om ze in verschillende standen open te zetten; helemaal open, gedeeltelijk, of helemaal niet. Dit biedt veel mogelijkheden voor het voor- en najaar als de temperaturen in Nederland erg wisselend is. Zo bent u niet afhankelijk van één deur of raam. Bespreek met een van onze specialisten de mogelijkheden in de showroom. Deze is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Wij hebben ook glazen wanden voor uw veranda. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Een goede investering in uw huis

Buiten het feit dat uw huis meer waard wordt door het plaatsen van een glazen schuifdeuren overkapping, bespaart u ook nog op energiekosten. Met name oude huizen zijn slecht geïsoleerd. Een tuinkamer functioneert als overgangsruimte waardoor u veel minder warmte kwijtraakt. Zo hoeft u minder vaak de verwarming aan te draaien en bespaart u dus op de energiekosten. Dat is goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

Passen glazen systeemwanden meer bij uw situatie? Die maken wij ook.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De montage

De montage van glazen vouwwand voor uw veranda is vrij eenvoudig en dus kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen. Als u hiervoor kiest krijgt u er van ons een uitgebreide montagehandleiding bij. U heeft ook de keuze om de vouwwand door een van onze specialisten te laten plaatsen. Als u ervoor kiest om de montage zelf te doen is het belangrijk dat u de volgende dingen bij de hand heeft:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Waarom kiezen voor ons?

Wij maken onze glazen schuifdeuren overkapping zelf en leveren deze op maat naar uw wens. De kleur en de maat kiest u zelf en wij leveren deze met een overlap van ca. 15 mm, mits u dit wenst natuurlijk. De glazen vouwwanden die wij produceren leveren wij gratis door heel Nederland. Deze kunt u achteraf met pin betalen.

Wij hebben ook glazen schuifwanden voor overkappingen. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?