Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Het aanbrengen van een houten overkapping met glazen schuifdeuren wordt steeds populairder. Zo is dit enorm praktisch in gebruik én geschikt om twee ruimtes elegant én stijlvol in elkaar over te laten lopen. Geniet het hele jaar door van de buitenomgeving. Investeer in uw woning. En ga voor glazen schuifsystemen op maat. Ontdek alle voordelen én laat u inspireren!

Creëer een éxtra ruimte

Met een houten overkapping met glazen schuifdeuren creëert u een extra ruimte om volop van te genieten. Zo regent het zonnestralen door de glaswand overkapping. Door het vele licht ontstaat dan ook een ruimtelijk gevoel boordevol klasse. Open een eigen (thuis)restaurant, thuiswerkplek óf sportruimte naar eigen wens. Voorkom dat plannen (letterlijk) in het water vallen met de typisch winderige én regenachtige weersomstandigheden in ons kleine kikkerlandje. Het genieten begint al met een vroege voorjaarszon en gaat verder met een warme zomerzon, aangename najaarszon én zelfs een mager winterzonnetje.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Investeer in een houten overkapping met glazen schuifdeuren

De aanschaf voor een houten overkapping met glazen schuifdeuren is een uitstekende investering in uw woning. Bij sommige personen heerst het idee dat dit verloren geld is. Vanuit onze ervaring kunnen wij echter stellen dat niets minder waar is. Zo is het een investering die zich (meer dan) terugbetaald. De waarde van de woning neemt namelijk toe. En de vouwwand glas heeft een isolerende werking waardoor de warmte langer binnen blijft. Goed voor portemonnee én milieu dus. Win-win!

 • Draai de verwarming minder snel aan
 • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
 • Goed voor het milieu
 • Goed voor het eigen spaarvarkentje

Begeleiding van begin tot eind

Ieder klant verdient volgens ons de juiste begeleiding. Dit begint met een persoonlijk gesprekje en wordt gevolgd door advies op maat. Vanuit ons vakmanschap voorzien wij dan ook iedere klant in hun behoefte. En dit kan (als vanzelfsprekend) verschillen. Zo hebben wij zowel te maken met doorgewinterde klussers als klanten met twee linkerhanden. Daarom komen onze specialisten op aanvraag graag bij u langs om de houten overkapping met glazen schuifdeuren te monteren. Oók hebben wij een stappenplan voor de échte doe-het-zelver opgesteld om zelf de handen uit de mouwen te steken. Hieronder hebben wij alle benodigdheden voor een glaswanden kantoor alvast op een rijtje gezet.

 • Schroefmachine
 • Schroeven (4,5 x 50 millimeter)
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag zijprofielen én tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas óf kruislijnlaser

Kies voor dé marktleider

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van een houten overkapping met glazen schuifdeuren op maat. Hoe wij dit bereikt hebben? Dat begint allemaal met een persoonlijk gesprekje. Zo verdient iedereen advies op maat. Met ons stukje vakwerk voor een glazen deuren veranda voorzien wij dan ook iedere klant in hun behoefte. En hier draagt de productie vanuit eigen fabriek op maat natuurlijk zijn steentje aan bij.

 • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
 • Aan iedere overkapping te monteren
 • Werken níet met standaardmaten
 • Origineel én stijlvol ontwerp op maat

Vervolg de zoektocht

Natuurlijk hoeft de beslissing voor een houten overkapping met glazen schuifdeuren níet binnen de kortste keren gemaakt te worden. En daarom bieden wij ook een (over)dosis aan inspiratie. Zie het als een inkijkje in de talloze tuinen waar wij geweest zijn. Zo hebben wij inmiddels talloze tuinen én woningen voorzien van een éxtra ruimte. Profiteer van onze ervaring én vervolg uw zoektocht. Aan de slag!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?