Glazen zijwand overkapping

Glazen zijwand overkapping

Profiteer van de vele voordelen die een glazen zijwand overkapping te bieden heeft. Geniet het hele jaar rond van uw achtertuin. En kom erachter dat het naast het gemak een goede investering is. Wij begeleiden u hierin van A tot Z.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geniet van uw (achter)tuin

Geniet van het prachtige uitzicht over de (achter)tuin

Met een glazen zijwand overkapping voorziet u uw woning van een éxtra kamer. En niet zomaar een. Een ruimtelijke kamer waar de zonnestralen door de glazen schuifwand heen regent. Waar u alle ruimte heeft voor een bourgondisch diner, een avond ‘ouderwets’ spelletjes spelen óf om een rustgevende thuiswerkplek van te maken.

En bij al deze toepassingen kijkt u uit over de prachtige buitenomgeving. De vroege voorjaarszon, warme zomerzon, aangename najaarszon óf zelfs het magere winterzonnetje straalt hiermee naar binnen. Dat is niet alleen goed voor de warmte binnenshuis. Maar ook nog eens voor uw gemoedstoestand!

Glazen zijwand overkapping

Direct de prijs van een glazen zijwand overkapping berekenen?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

Glaswand overkapping

Bespaar energie

Glazen zijwand overkapping als investering

Vanuit onze ervaring kunnen wij stellen dat een glazen zijwand overkapping als een investering kan worden gezien. Niet alleen wordt er energie bespaard. Ook de waarde van uw woning neemt toe. Draai de verwarming minder snel aan door de isolerende werking van het glas. Kortom, een glazen schuifwand veranda dé perfecte overbrugging tussen tuin én woning.

  • Bespaar energiekosten
  • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Draag een steentje bij aan het milieu
  • Goed voor het eigen spaarvarkentje

Onze projecten

De prijs van een glazen zijwand overkapping weten?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Begeleiding van A tot Z

Productie in eigen fabriek én montage bij u thuis

Onze werkwijze is volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Zo begint dit in onze eigen fabriek. Hier starten wij pas met de productie zodra de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig bekend zijn. Zodra dit gereed is komen onze specialisten bij u thuis langs om de glazen zijwand overkapping te monteren.

Echter, het stikt in ons kleine kikkerlandje ook van de échte doe-het-zelvers. En daar spelen wij op in door het mogelijk te maken de glazen deuren op maat zelf te monteren. Wij bieden alle spreekwoordelijke handvaten, waarna u zelf de handen uit de mouwen kan steken. Ontvang een stapsgewijze handleiding. En ga aan de slag.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Over ons

Gratis levering én achteraf betalen door heel Nederland

Sinds 1992 zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Onderstaand hebben wij kort weergegeven waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor een glazen wand overkapping.

  • Bovenrail en schuifwagen in ralkleur naar keuze
  • Schuifsystemen met 10mm dik gehard veiligheidsglas
  • Montage aan iedere overkapping of veranda mogelijk
  • Productie op maat, géén standaardmaten

Een (over)dosis inspiratie

Tijdens onze activiteiten zijn wij bij tal van uiteenlopende tuinen geweest. En daarom weten wij ook als geen ander waar een tuin behoefte aan heeft. Hiermee inspireren wij u dan ook al te graag in. Neem een kijkje in ons portfolio. En bepaal uiteindelijk waar een glazen zijwand overkapping aan moet voldoen.