Glazen schuifwand veranda

Glazen schuifwand veranda

Ga voor een glazen schuifwand veranda bij Terrasbeglazing op maat én geniet het hele jaar rond! Een glazen schuifwand kan als investering worden gezien. En het brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij leveren de glazen schuifwand op maat, vanuit onze eigen fabriek. Hierna monteren onze specialisten deze bij u op locatie.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Maximaal genieten

Voorzie uw woning van een extra kamer

Met een glazen schuifwand veranda van Terrasbeglazing op maat laat u het zonnestralen regenen binnen uw ruimte. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk gevoel én dus de perfecte omgeving voor een gezellige avond. Organiseer een bourgondisch diner, óf ga juist met volle concentratie studeren.

Geniet van iedere fase van de zon door het jaar heen. Van de vroege voorjaarszon, warme zomerzon, aangename najaarszon óf zelfs van een mager winterzonnetje. Hierdoor heeft u al snel een goede reden om voor een glazen schuifwand veranda te kiezen! Bescherm uzelf tegen neerslag én wind.

Glazen schuifwand veranda

Direct de prijs van een glazen schuifwand veranda berekenen?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

Glaswand overkapping

Investeer in uw woning

Een investering die zich terugbetaald

Met een glazen schuifwand veranda neemt de waarde van uw woning toe. Zo geeft de vouwwand glas de ruimte een boost voor een betere isolerende werking. Hierdoor houdt u de warmte langer binnen én hoeft u de verwarming dus minder snel aan te draaien.

Met name bij woningen van een ouder bouwjaar verliezen sneller warmte. Een glazen schuifwand veranda vormt hier dé overbrugging tussen tuin en woning. Hierdoor bent u dus niet alleen goed voor uw eigen spaarvarkentje. Maar, ook het milieu. Win-win!

Onze projecten

De prijs van een glazen schuifwand veranda?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Montage glazen schuifwand veranda

Van productie in (eigen) fabriek, tot montage bij uw woning

Afhankelijk van de wensen die u heeft, komen onze specialisten bij u thuis langs. Dit is onderdeel van de 100% ontzorging die wij u bieden. Zo begint dit bij productie op maat in onze eigen fabriek. En eindigt dit pas zodra de glazen schuifwand veranda tot op de millimeter nauwkeurig bij uw glazen serre aanbouw is gemonteerd.

Ook het zelf monteren van de glazen schuifwand is mogelijk. Wij maken een lijstje met alle benodigdheden, waarna u aan de slag kunt gaan.

 • Schroefmachine
 • Schroeven 4,5 x 50 millimeter
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag voor zijprofielen en tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas óf kruislijnlaser
Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Waarom bij ons?

Sinds 1992 marktleider van schuifsystemen op maat

Natuurlijk zijn wij niet de enige aanbieder van een glazen schuifwand veranda. Echter, bent u bij ons weldegelijk aan het juiste adres! Waarom?

 • Bovenrail én schuifwagen in ralkleur naar keuze
 • Schuifsystemen met 10 millimeter dik gehard glas
 • Te monteren bij iedere glazen wand overkapping
 • Productie op maat
 • Achter betalen (per pin)
 • Gratis levering binnen Nederlandse landsgrenzen

Meer weten?

Als marktleider hebben wij vele woningen én tuinen gezien. En daarom snappen wij ook dat de keuze voor een glazen schuifwand veranda niet over één nacht ijs gaat. Daarom bieden wij u de benodigde dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen!