Schuifwanden glas

Schuifwanden glas

Schuifwanden van glas zijn ideaal om uw veranda of overkapping mee af te sluiten. Zo kan u op een mooie en eenvoudige manier binnen en buiten met elkaar verbinden. Echter, zijn onze schuifwanden van glas universeel toepasbaar. Ze zijn daarom ook geschikt voor carportskantoren en binnenshuisTerrasbeglazing op maat is sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifsystemen op maat. Wilt u bijvoorbeeld het gehele jaar door kunnen genieten onder uw veranda, zonder dat u last heeft van de getijdenwisselingen? Dan kan dat door gebruik te maken van een glazen schuifwand. Bekijk dan de uitgebreide portfolio van Terrasbeglazing op maat en vraag een offerte aan!

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Hoe werkt het?

Bij Terrasbeglazing op maat kunt u helemaal zelf uw schuifwanden van glas samenstellen, maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? In tegenstelling tot andere schuifwandenfabrikanten, kunt u bij Terrasbeglazing op maat uw schuifwanden van glas in iedere gewenste kleur en maat laten opleveren! Daarnaast is het bij ons mogelijk om installatie en montage voor uw eigen rekening te nemen. Wij zorgen er dan voor dat u gewenste schuifwanden van glas exact op maat worden gefabriceerd en geleverd. Verder heeft het aantal schuifpanelen van glas géén invloed op de prijs. Het glas en de profielen maken wij namelijk gratis voor u op maat. De schuifsystemen worden uitgevoerd met 10 mm dik gehard veiligheidsglas.

Wilt u vast weten welk prijskaartje er aan uw gewenste schuifwanden van glas wordt verbonden? Bereken dan alvast uw prijs op onze website!

Glazen deur overkapping

Schuifwanden van glas kopen?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

glazen systeemwanden

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Uw schuifwanden van glas bestellen bij Terrasbeglazing op maat biedt vele voordelen. Om u een overzicht te geven van waarom u uw schuifwanden van glas bij Terrasbeglazing op maat moet bestellen, hebben wij een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Wij bieden bovenrail en schuifwagens in iedere gewenste Ralkleur.
  • Onze schuifwanden van glas zijn in iedere overkapping of veranda te monteren.
  • Wij hebben géén standaard maten, maar produceren alles op wens.
  • U kunt bij ons achteraf betalen (per PIN).
  • GRATIS levering door héél Nederland.
  • De schuifwanden van glas komen uit onze eigen fabriek.

Onze projecten

Op zoek naar schuifwanden glas?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Service & levertijd

Terrasbeglazing op maat biedt een gratis levering door héél Nederland. De levertijd van de schuifwanden van glas is circa 4 à 5 weken. Daarnaast kunt u uw schuifwanden van glas ook zelf monteren met onze uitgebreide handleiding. De schuifwanden van glas zijn in iedere overkapping of veranda te monteren, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Verder is het bij Terrasbeglazing op maat mogelijk om achteraf te betalen (per PIN). Wanneer u geïnteresseerd bent in schuifwanden van glas en graag wat extra informatie wilt over alle mogelijke opties, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig uw exacte offerte ontvangt.

Ook kunt u een gratis brochure ontvangen per mail met meer informatie over onze schuifwanden van glas. Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel ons dan gerust via 0416-532785. U kunt ook te allen tijde mailen naar info@terrasbeglazingopmaat.nl wanneer u een specifieke vraag heeft. Wilt u graag onze schuifwanden van glas van te voren in het echt bezichtigen? Dan kunt u op afspraak een kijkje nemen in onze showroom. Bekijk de openingstijden op onze website.

Specifiek op zoek naar een glaswand voor uw overkapping? Bekijk dan hier onze pagina speciaal gericht op glaswanden voor overkappingen!

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Terrasbeglazing op maat

Waarom kiezen voor ons? Wij zijn sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij produceren als onze glazen wanden zelf in onze fabriek en kunnen dus voldoen aan uw wens. Wij leveren al onze producten met een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit anders wenst. Kiest u ervoor om uw glazen systeemwand zelf te plaatsen, dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij het product. Wij leveren onze producten gratis door heel Nederland en u betaalt bij ons achteraf met pin.

Denkt u dat glazen vouwdeuren het meeste passen in uw kantoorpand? Die maken wij ook. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.