Glazen wand veranda

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen wand veranda

Een glazen wand maakt van uw veranda een tuinkamer. Dit zorgt ervoor dat u heel het jaar kunt genieten van uw veranda. Een glazen wand voor uw veranda maakt van uw veranda een tuinkamer met veel zonlicht. Het zonlicht zorgt voor een open karakter. De glazen wand zorgt ervoor dat u heel het jaar kunt genieten van uw veranda. Uw veranda verandert zo in een extra kamer in uw huis. Tevens bespaart u op de energiekosten bij het plaatsen van een glazen wand veranda.

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Wilt u glazen wand voor uw veranda? Bekijk ons portfolio of lees snel verder.

Glazen wand veranda
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Het hele jaar genieten

Verander uw veranda in een tuinmaker met een glazen wand. Door de grote glazen wand heeft u veel zonlicht en krijgt u een ruimtelijk gevoel. Een glazen wand veranda is uiterst geschikt om in te zetten als eetkamer, studeerkamer of om ’s avonds gezellig een borrel te drinken. De glazen wand biedt u een mooi uitzicht op uw tuin, het hele jaar lang. Achter de glazen wand kunt u het hele jaar lang het gevoel van buiten naar binnen halen. In de zomer is uw tuinkamer de verbinding tussen binnen en buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Wij hebben ook glazen deuren voor uw veranda. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de kosten weten?

Schuifwanden glas

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De investering in uw woning

Uw huis wordt niet alleen meer waard door het plaatsen van een glazen wand veranda, maar u bespaart ook geld. Een tuinkamer met glazen wand heeft een isolerende werking. De ruimte is een overgangsruimte van binnen naar buiten. Veel oude woningen zijn slecht geïsoleerd en verliezen hierdoor veel warmte. Door het maken van een tuinkamer met glazen wand gaat er veel minder warmte verloren. Omdat er minder warmte verloren gaat hoeft u de verwarming minder snel aan te zetten. Dat is én goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.

Passen glazen systeemwanden meer bij uw situatie? Ook die hebben wij. Voor materialen kunt u terecht in onze webshop.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De montage

Er zijn twee mogelijkheden voor de montage van uw glazen wand. Een van onze specialisten kan het bij u op locatie doen. U kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. De installatie hiervan is vrij eenvoudig. Wij leveren bij de glazen wand veranda een uitgebreide montagehandleiding. Zorg ervoor dat u de volgende dingen bij de hand heeft als u van plan bent om dit zelf te doen:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom Terrasbeglazingop maat?

Alle glaswanden producer wij zelf voor u op maat. U kunt bij ons de maat en de kleur kiezen en wij zorgen altijd voor een overlap van ca. 15 mm, indien u zelf anders wenst. Als u kiest voor de montage van een van onze specialisten dan komen wij vooraf uw wand inmeten. Besluit u zelf de glazen wand veranda te plaatsen dan leveren wij een uitgebreide montagehandleiding bij. De glazen wanden die wij leveren bezorgen wij gratis door heel Nederland. U kunt bij ons achteraf met pin betalen.

Wij hebben ook glazen systeemwanden voor uw veranda. Meer weten over de mogelijkheden van uw woonsituatie?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?