Glazen schuifwand

Sinds 1992 innovatief en marktleider in glazen schuifwanden!

Direct de prijs van uw glazen schuifwand berekenen?

Glazen schuifwand

Op zoek naar een glazen schuifwand? Dan bent u bij ons op de goede plek. Een glazen schuifwand is geschikt voor onder uw veranda, maar kunt u ook binnen gebruiken om ruimtes af te scheiden. Het glas zorgt voor veel licht in uw gecreëerde ruimte en daar krijgt u een ruimtelijk gevoel van.

De glazen schuifwanden maken van uw veranda een tuinkamer, maar bieden wel de mogelijkheid om deze met mooi weer over te laten lopen in uw tuin. Gebruikt u de schuifwanden binnen dan kunt u uw gecreëerde ruimte afsluiten, maar ook om bijvoorbeeld uw werkkamer uit te breiden als hier vraag naar is. Door het gebruik van glas verliest u niet het uitzicht op de aangelegen tuin of ruimte.

Glazen schuifwand
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Moderne schuifwand van glas

Het gebruik van een glazen schuifwand is steeds populairder in de interieurbouw. Het glas geeft uw pand een moderne uitstraling. Daar komt ook nog eens bij kijken dat het glas ervoor zorgt dat er veel licht binnenvalt in uw nieuw gecreëerde ruimte. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel zodra u de ruimte binnenstapt. Dat maakt een glazen schuifwand uiterst geschikt om te gebruiken voor uw werkkamer, maar ook om in te eten of om te gebruiken als extra woonkamer.

Heeft u in uw werkkamer meer behoefte aan privacy, dan kunt u er altijd voor kiezen om folie aan te brengen op het glas. Omdat de mogelijkheden van een glazen schuifwand eindeloos zijn maken wij onze producten op maat. Bent u toch meer op zoek naar een glazen vouwdeur? Die verkopen wij ook. Benieuwd naar wat de kosten kunnen zijn?

moderne glazen schuifwanden op maat

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

glazen schuifwand mogelijkheden

Mogelijkheden schuifwand van glas

Een glazen schuifwand biedt ontzettend veel mogelijkheden. Deze zijn voor zowel buiten als binnen geschikt. Maakt u van uw veranda een tuinkamer en gebruikt u de schuifwand als buitenwand, of maakt u in uw kantoorpand een extra ruimte die u kunt vergroten als hier vraag naar is. Kiest u voor dat eerste, dan kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Bij mooi weer kunt u uw tuinkamer combineren met uw tuin. Het gevoel van buiten behoudt u hier het hele jaar.

Een tuinkamer is heel geschikt om te gebruiken als eetkamer, studieruimte of om een avond gezellig in te borrelen. Als de temperatuur er om vraagt kunt u de schuifwanden open zetten om zo de ruimte te vullen met frisse lucht. U kunt een glazen schuifwand ook binnen aanbrengen om een ruimte op te delen. Door de glazen schuifwand behoudt u het overzicht over de aangelegen ruimte. U kunt onze showroom, op afspraak, bezoeken om de mogelijkheden te bespreken.

Passen glazen schuifwanden meer bij uw situatie? Die maken wij ook. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Glazen schuifwand inclusief montage?

De montage van een glazen schuifwand is relatief eenvoudig en dat is ook de reden dat wij de mogelijkheid bieden om dit zelf te doen. Als u hiervoor kiest dan krijgt u een uitgebreide montagehandleiding bij het product geleverd. Voor de montage van een glazen schuifwand hebt u het volgende nodig:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

U kunt er ook voor kiezen om de glazen schuifwand door een van onze monteurs te laten plaatsen. Als u hiervoor kiest, dan komen wij vooraf de wand inmeten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

glazen schuifwand inclusief montage
glazen schuifwand op maat

Terrasbeglazing op maat

Wij zijn sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Wij maken al onze producten in onze eigen fabriek, voor u op maat. Wij zorgen ten allen tijden voor een overlap van ca. 15 mm, tenzij u anders wilt. Wij leveren onze producten gratis door heel Nederland. U betaalt bij ons achteraf met pin.

Wij hebben ook glazen vouwwanden. De mogelijkheden bij Terrasbeglazing op maat zijn eindeloos! Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?