Glazen schuifwand serre

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifwand serre

Gaat u voor een glazen schuifwand serre, dan gaat u voor maximaal genieten! En laat dat nou nét eens even zijn waar de meeste Nederlanders van houden. Heerlijk genieten van het zonnetje. Dit begint bij het eerste lentezonnetje en eindigt pas bij het magere winterzonnetje. Met een glaswand laat u de zonnestralen heerlijk naar binnen regenen. Genieten maar.

terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Creëer een extra ruimte

Het vele licht van een glazen schuifwand serre zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dat maakt de ruimte dus bij uitstek geschikt voor een éxtra ruimte. Creëer een eigen (thuis)kantoor, open een restaurant óf ga voor een terras ruimte om écht even tot rust te komen. Geheel naar eigen wens en af te stemmen naar eigen stijl.

Met de vaak barre weersomstandigheden in ons kleine kikkerlandje hebben wij te maken met wind, regen en sneeuw. Vaak gezien als dé spelbrekers om óók met een herfstige zonnestralen nog even te genieten van uw (achter)tuin. Reken daarom voorgoed af met deze spelbrekers en ga voor een glazen serre met glazen schuifwand. Genieten maar!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investering die zich terugbetaald

Het aanschaffen van een glazen schuifwand serre zonde van uw geld? Dat horen wij wel eens. Maar, niets is minder waar! Zo zijn wij ervan overtuigd dat dit een investering is die zich dubbel én dwars terugbetaald. Dit komt door de isolerende werking van de glazen schuifwand veranda. Ook draagt u hiermee het spreekwoordelijke steentje bij aan een beter milieu. Kortom dus goed voor uw eigen spaarvarkentje én alle groenigheid in uw omgeving.

  • Glazen schuifwand heeft een isolerende werking
  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Draag bij aan een beter milieu

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Jarenlange ervaring

Ondersteuning van A tot Z. Dat is iets wat u mag verwachten als u voor Terrasbeglazing op maat gaat. En dit komt natuurlijk niet vanuit het niets. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze werkwijze tot in de kleinste puntjes is geoptimaliseerd. Hier plukt u als klant de spreekwoordelijke vruchten van.

De start van een glazen schuifwand serre begint met het in kaart brengen van uw wensen. Vanuit een persoonlijk gesprek met advies komen wij vervolgens met glazen deuren op maat. Akkoord? Dan plannen wij in overleg een datum om de schuifwand te monteren. Of u kunt natuurlijk als échte doe-het-zelver de handen uit de mouwen steken. Aan de slag!

Marktleider glazen schuifsystemen op maat

Sinds 1992 doen wij er iedere dag alles aan om zoveel mogelijk woningen te voorzien van een glazen schuifwand serre. En vanuit deze ervaring weten wij ook als geen ander dat iedere woning (én tuin) anders is. Daarom vinden wij het ook niet meer dan normaal dat iedere woning een passende glazen schuifwand op maat verdient.

  • Bieden altijd 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
  • Aan iedere overkapping te monteren
  • Géén standaardmaten bij een glazen wand overkapping
  • Altijd een origineel én stijlvol ontwerp

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?