Glazen wand op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen wand op maat

Genieten van de buitenomgeving, wie wilt dat nou niet? Als u voor een glazen wand op maat gaat wordt dit wel héél gemakkelijk. En niet alleen tijdens de warme zomermaand. Maar ook tijdens het voorjaar én het najaar. Verleng het terrasseizoen in eigen (achter)tuin. Of creëer een extra ruimte naar eigen wens. Laat u inspireren!

Glazen schuifwand op maat, schuifwand op maat, op maat gemaakte glazen schuifwand
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geniet van de zon

Niemand is een binnen mens. Vanuit deze uitspraak is het heerlijk om een glazen wand op maat te monteren. Zo is het namelijk tijdens de vaak barre weersomstandigheden in Nederland ideaal om achter het glas tóch van de buitenomgeving te genieten. Hiermee laat u uw dag letterlijk én figuurlijk niet in het water vallen.

Waar regen, wind én sneeuw vaak spelbreker zijn om in uw (achter)tuin te genieten van een vrije dag, is een glazen schuifwand hier dé ideale oplossing voor. Laat geen moment onbenut om zorgeloos te genieten van alle groenigheid van uw eigen stulpje. Relaxen maar!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Nú investeren, later profiteren

Het aanschaffen van een glazen schuifwand terras kan zéker als een goede investering worden gezien. Vaak is dit namelijk een veel gehoord kritiek punt. Echter, vanuit onze ervaring kunnen wij wel stellen dat het tegendeel waar is. De woning neemt namelijk toe in waarde én uw bespaart kosten door de isolerende werking van de glazen schuifwand veranda. Win-win!

  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Goed voor uw spaarvarkentje
  • Goed voor het milieu
  • Met name oudere woningen besparen warmte

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Begeleiding van A tot Z

Onze werkwijze hebben wij door de jaren heen continu aangepast. Alles stellen wij namelijk in staat om u als klant van begin tot eind zo goed mogelijk te bedienen. Dit begint bij een kennismakingsgesprek waar de wensen duidelijk in kaart worden gebracht. Hierna komen wij met glazen deuren op maat. Akkoord? Dan laten wij onze specialisten (indien nodig) op locatie langskomen om tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Zodra het glazen schuifwand terras op maat is geproduceerd kunnen onze specialisten dit bij u thuis nauwkeurig monteren. Ook begeleiden wij de doe-het-zelvers door alle benodigde gereedschappen op een rijtje te zetten. Een stapsgewijze begeleiding zorgt er vervolgens voor dat u zelf de handen uit de spreekwoordelijke mouwen kunt steken. Aan het werk!

Sinds 1992

Ervaring komt met de jaren. En vanuit dit credo kunnen wij inmiddels wel stellen dat wij over de nodige baggage beschikken op het gebied van glazen schuifsystemen op maat. Sterk zelfs, wij zijn op dit gebied de onbetwiste marktleider. Dit begint bij advies op maat en wordt vervolgt met de korte lijntjes. Onze eigen fabriek zorgt ervoor dat alles op maat geproduceerd wordt én dat de kwaliteit van de glazen wand overkapping gewaarborgd wordt.

  • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
  • Aan iedere overkapping te monteren
  • Werken niet met standaardmaten
  • Altijd een uniek ontwerp op maat

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?