Terrasbeglazing op maat

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Houten schuifdeur met glas

Met een houten schuifdeur met glas geniet u het hele jaar door van de buitenomgeving. Dit wordt dan ook steeds populairder. Dit is namelijk dé praktische oplossing als er geen ruimte is voor een draaiende deur. Laat twee ruimtes elegant én stijlvol in elkaar overlopen met een schuifdeur. Creëer privacy én een beschutte plaats door het glazen schuifsysteem dicht te doen. En geniet ook nog eens van een industrieel sfeertje dat de schuifdeur met zich meebrengt. Laat u inspireren!

Het regent zonnestralen

Een houten schuifdeur met glas zorgt ervoor dat het zonnestralen regent binnen uw ruimte. Dit geeft een ruimtelijk gevoel én is de perfecte basis om een éxtra ruimte te creëeren. Open een eigen thuisrestaurant, thuiswerkplek óf sportruimte met een glaswand overkapping. Zo is het hiermee wel héél gemakkelijk om vier seizoenen lang te genieten van de buitenomgeving. Voorkom dat plannen (letterlijk) in het water vallen door een typische regenbui in Nederland. Ook vormen stevige windvlagen géén spelbreker meer om tijdens een heerlijke nazomerdag te genieten van eigen (achter)tuin.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Investeer in een houten schuifdeur mét glas

Een houten schuifdeur mét glas is tijdloos, mooi én stevig. En daarom zorgt dit ook voor waardevermeerdering voor uw woning. Naast deze prachtige industriële look heeft de vouwwand glas ook nog een isolerende werking. Warmte blijft langer binnen. En de verwarming hoeft minder snel aangedraaid te worden. Daarom is dit zowel goed voor eigen portemonnee als het milieu. Win-win!

 • Draai de verwarming minder snel aan
 • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
 • Goed voor het milieu
 • Goed voor het eigen spaarvarkentje

Een knap stukje maatwerk

Sinds 1992 hebben wij de nodige ervaring opgedaan waardoor wij een strakke werkwijze hanteren voor een glaswanden kantoor. Ondersteuning van A tot Z vormt hierbij de basis. Vanuit een persoonlijk kennismakingsgesprek komen wij met advies op maat. De specialisten komen (indien nodig) op locatie langs om de juiste afmetingen op te nemen. Voor de doorgewinterde klusser bieden wij ook de mogelijkheid om de houten schuifdeur met glas zelf te monteren. Wat u hiervoor nodig heeft? Dat hebben wij hieronder eenvoudig op een rijtje gezet.

 • Schroefmachine
 • Schroeven 4,5 x 50 millimeter
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag zijprofielen én tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas óf kruislijnlaser

Over ons

Op dit moment zijn wij dé trotste marktleider van een houten schuifdeur met glas. Sinds 1992 hebben wij dan ook alles in staat gesteld om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit begint bij een kennismakingsgesprekje en eindigt met nauwkeurig vakmanschap. Vanuit onze eigen fabriek zorgen wij altijd voor een glazen deuren veranda op maat. Deze korte lijntjes zorgen ervoor dat de klanten (méér dan) tevreden zijn.

 • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
 • Aan iedere overkapping en/of veranda te monteren
 • Géén standaardmaten
 • Altijd een origineel een stijlvol ontwerp op maat

Laat u inspireren

De beslissing voor een houten schuifdeur met glas is natuurlijk niet binnen één handomdraai gemaakt. Omdat deze beslissing dan ook niet over één nacht ijs gaat bieden wij u alvast wat extra inspiratie. Zie het als een inkijkje in de talloze tuinen die wij de afgelopen jaren gezien hebben. Laat u inspireren!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem