Overkapping met glazen wand

Overkapping met glazen wand

Geniet het hele jaar lang van een overkapping met glazen wand. Profiteer van een overheerlijk uitzicht over uw (achter)tuin. En investeer direct in uw woning. Wij bieden een ontzorging van A tot Z en monteren uw overkapping met glazen wand voor u.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Non-stop genieten

Laat het zonnestralen regenen binnen uw woning

Door de lichtstralen die door uw overkapping met glazen wand heen vallen ontstaat een ruimtelijk gevoel. Hierdoor kunt u het gehele jaar genieten van een éxtra ruimte die u naar eigen wens kan invullen. Organiseer bourgondisch diner, ga met volle concentratie studeren óf open een fitnessruimte aan huis.

Een overkapping met glazen schuifwand laat zowel de vroege voorjaarszon, de (te) warme zomerzon, aangename najaarszon als het magere winterzonnetje door. Achter de vouwwand glas voelt u de heerlijke warmte die de zon te bieden heeft. En kunt u dus ongeacht het weer genieten van lekker warm plekje d.m.v. uw eigen overkapping met glaswand.

Overkapping met glazen wand

Direct de prijs van een overkapping met glazen wand berekenen?

Vanuit onze product configurator wordt automatisch een prijs berekend op basis van uw wensen.

Glaswand overkapping

Een investering die zich terugbetaald

Investeer nú, profiteer later

Nadat u een overkapping met glazen wand heeft aangebracht neemt de waarde van uw woning toe. Ook heeft het glas een isolerende werking waardoor u energie (én dus kosten) bespaart. Tegelijkertijd draagt u hier dus ook een steentje bij aan een duurzamere wereld.

Met name oudere woningen verliezen sneller warmte. Een overkapping met glazen wand biedt dan dé overbrugging tussen uw woning én de (koude) buitenlucht. Verlies minder warmte. Bespaar kosten. En ga voor een duurzamere wereld. Wij staan achter u!

Onze projecten

De prijs van een overkapping met glazen wand weten?

Met onze product configurator heeft u de prijs binnen een handomdraai.

Begeleiding van A tot Z

Van productie in eigen fabriek, tot montage op locatie

Bij een 100% ontzorging hoort natuurlijk productie op maat vanuit onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij aan (bijna) al uw wensen voldoen én zorgen wij voor korte lijntjes. Onze specialisten meten de glazen serre aanbouw tot op de millimeter nauwkeurig in. En komen vervolgens terug om deze ook te monteren.

Ook is het mogelijk om de overkapping met glazen wand volledig zelf te monteren. Wij bieden u hierin de juiste handvaten, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Zo maken wij een lijstje met alle benodigdheden. Deze zijn ook nog eens eenvoudig via onze webshop te bestellen.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Terrasbeglazing op maat

Marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat

Sinds 1992 zijn wij continu in ontwikkeling. En dat met resultaat. Zo hebben wij een eigen schuifsysteem op maat ontwikkeld om uw veranda naar een hoger niveau te tillen. Verder kunnen wij een schuifsysteem bij iedere overkapping én veranda monteren.

Kies zelf altijd een bovenrail én schuifwagen in ralkleur naar keuze. Ook leveren wij altijd 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas voor uw glazen wand overkapping. Dit om uw veiligheid te waarborgen. Achteraf betalen én gratis levering door heel Nederland zorgen er verder voor dat u de juiste service wordt geboden.

Een gezonde dosis inspiratie

Waar een beslissing voor een veranda glazen wand niet binnen een handomdraai gemaakt is. Snappen wij dan ook dat u zich volledig wilt laten inspireren. En laten wij nou nét even deze inspiratie hebben. Vanuit onze ervaring hebben wij namelijk talloze tuinen gezien, én weten wij wat allemaal mogelijk is.