Scheidingswand glas

Scheidingswand glas

Met een scheidingswand glas rest u verder niets dan 365 dagen per jaar zorgeloos te genieten van uw tuin! Met deze extra woonruimte kunt u ongeacht de weersomstandigheden genieten van uw achtertuin. Ervaar zowel de zachte zomeravonden als bevroren winterochtenden achter het glas.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Voor de échte levensgenieter

Laat het zonnestralen regenen binnen uw extra ruimte

Vanwege de vele lichtinval ontstaat een ruimtelijk gevoel binnen de extra ruimte van uw woning. Dit maakt de ruimte bij uitstek geschikt om uw kookkunsten te ontwikkelen, gezellig een avondje bij te praten óf om met volle concentratie te studeren.

Met het prachtige uitzicht d.m.v. uw scheidingswand van glas kunt u vier seizoenen lang genieten van uw achtertuin. Ervaar de natuur door het jaar heen én waan je buiten achter een scheidingswand glas. Oók met de doorgaans regenachtige weersomstandigheden in ons kleine kikkerlandje is het achter uw scheidingswand van glas nog steeds genieten!

Scheidingswand glas

De prijs van een scheidingswand glas berekenen

De kosten worden binnen een handomdraai inzichtelijk gemaakt met onze product configurator.

Glaswand overkapping

Investeer in uw woning

Draagt bij aan het klimaat én uw eigen spaarvarkentje

Met een scheidingswand glas draagt u zowel een steentje bij aan het milieu als uw eigen portemonnee. Allereerst neemt de waarde van uw huis toe bij het plaatsen van een glazen schuifsysteem. Daarnaast bespaart u energie indien u een glazen wand heeft geplaatst. Met name bij ouderen woningen leidt het plaatsen van een glaswand tot minder warmteverlies. Onderstaand hebben wij de voordelen nog even op een rijtje gezet.

  • De verwarming hoeft minder snel aan
  • Oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Draagt bij aan verduurzaming
  • Goed voor uw eigen portemonnee

Projecten van Terrasbeglazing op maat

De kosten van een scheidingswand glas in een paar stappen

Met de product configurator geven wij u een zo precies mogelijk inschatting voor de kosten van een scheidingswand glas.

Kiezen voor ons

Marktleider van glazen schuifsystemen op maat

Sinds 1992 is Terrasbeglazing op maat uitgegroeid tot het bedrijf van vandaag. Marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Door continu te innoveren zijn wij erin geslaagd om een eigen schuifsysteem te ontwikkelen. Hiermee voorzien wij talloze terrassen en veranda’s van een glaswand op maat. Andere voordelen bij ons?

  • Wij garanderen veiligheid met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
  • Wij monteren ons schuifsysteem aan iedere overkapping of veranda
  • Wij produceren uitsluitend op maat, dus géén standaardmaten
  • Wij accepteren achteraf betalen per PIN
Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Montage naar keuze

Voor de onhandige klusser met twee linkerhanden én de doorgewinterde doe-het-zelver

Wij ontzorgen u met de volle 100% bij het plaatsen van de scheidingswand glas. Welke invulling dit krijgt hangt af van uw eigen wensen en kunde. Zo bieden wij een lijst met benodigdheden én stappenplan aan om de glazen schuifpui zelfstandig te monteren.

Twijfelt u aan uw kunde? Ook kan kunt u bij ons terecht. Onze specialisten komen namelijk graag langs om de glaswand veranda bij uw woning te monteren. Hiermee realiseren wij een volledige ontzorging van productie op maat, tot en met montage. Zo kunt u direct genieten van uw scheidingswand van glas.

Ga verder op onderzoek naar een scheidingswand glas

Weet u nog niet zeker of u scheidingswand glas wilt aanbrengen? Dan raden wij u ook aan verder op onderzoek te gaan. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld onze inspiratie pagina en laat u inspireren!