Glazen tussenwand

Glazen tussenwand

Plaats een glazen tussenwand en geniet vier seizoenen lang maximaal van uw tuin! Een glazen schuifpui is een investering die verschillende voordelen met zich meebrengt. Wij zorgen ervoor dat u 100% ontzorgd wordt van productie op maat, tot het monteren van de glazen wand.

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Maatwerk

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Genieten met een glazen tussenwand

Voor u kan het genieten beginnen. Een overkapping met glaswand zorgt voor een lach op uw gezicht wanneer u de tuin gaat betreden.

Zonder dat u het doorheeft creëert u een extra woonruimte met het plaatsen van een glazen tussenwand. Welke invulling deze ruimte krijgt? Wellicht een eigen borrelkamer, sterrenrestaurant(je) óf een geconcentreerde studieplek. Dit hangt volledig af van uw eigen wensen.

Ongeacht de functie van de nieuwe ruimte is het dus genieten geblazen. Met de glazen schuifwand behoudt u een uitzicht op uw eigen achtertuin. Hierdoor waant u zichzelf ook tijdens een flinke plensbui in de herfst buiten in de natuur!

Glazen tussenwand

De prijs van uw glazen tussenwand binnen een handomdraai

Met de product configurator berekenen wij automatisch een passende prijs die aansluit op uw wensen.

Glaswand overkapping

Voordelen glazen tussenwand

Ga voor uw eigen spaarvarken én het milieu

De tijd dat personen de uitgaven voor een glazen schuifwand slechts als onnodige kostenpost zagen is steeds meer verleden tijd. Zo neemt de waarde van uw woning automatisch toe indien u een glazen tussenwand plaatst. Daarnaast houdt de glazen deur ook de warmte binnen uw woning waardoor u de verwarming minder snel hoeft aan te zetten. Win-win!

Onderstaand hebben wij de bijkomende voordelen van een glazen schuifsysteem voor u op een rijtje gezet.

  • De verwarming hoeft minder snel aan
  • Oudere woningen verliezen (met name) minder snel warmte
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor uw eigen portemonnee

Bekijk onze glazen tussenwanden

De prijs van een glazen tussenwand weten?

Vul onze product configurator in en kom snel achter de kosten van een glazen tussenwand bij u thuis.

Montage naar eigen keuze

Voor de échte doe-het-zelver en de personen met twee linkerhanden

Tot welke categorie behoort u? Wij kunnen in ieder geval begrip opbrengen voor beiden categorieën. Daarom bieden wij ook voor beiden persona’s een passende oplossing aan.

De échte doe-het-zelver helpen wij met een stapsgewijze montage handleiding én een overzicht van alle benodigdheden voor uw eigen glazen tussenwand. Hiermee is het monteren voor hen appeltje eitje. Toch wat meer moeite? Dan komen onze specialisten graag bij u langs om de glazen tussenwand op maat te monteren.

Glazen schuifpui
Glazen wand veranda

Kies voor dé marktleider

Sinds 1992 actief met schuifsystemen op maat

Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Dit hebben wij bereikt door onze klanten altijd te bieden waar zij behoefte aan hebben. Continue ontwikkeling en innovatie hebben bijgedragen aan het bedrijf wat we dezer dagen zijn. Onderstaand zijn enkele garanties die wij al onze klanten bieden.

  • Bovenrail en schuifwagen in Ralkleur naar keuze
  • Veilig schuifsysteem met 10 mm dik gehard glas
  • Monteerbaar aan iedere overkapping én veranda
  • Achter betalen per PIN
  • Gratis levering door heel Nederland

Bent u er nog niet uit?

De beslissing voor een glazen tussenwand gaat niet over een nacht ijs. Dat begrijpen wij met onze jarenlange ervaring als geen ander. Daarom voorzien wij u van de benodigde inspiratie én informatie. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.