Glasschuifwand veranda

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glasschuifwand veranda

Ook met de typisch Nederlandse weersomstandigheden zorgeloos genieten in uw tuin? Investeer dan nú in een glasschuifwand veranda. Hiermee creëert u een nieuwe ruimte bij u thuis én draagt u een steentje bij aan het milieu. Win-win! Bij Terrasbeglazing op maat bent u aan het juiste adres.

Glasschuifwand veranda
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Genieten in de tuin

Geniet het hele jaar rond van uw tuin met onze glasschuifwand veranda. Het gebruik van grote glazen zorgt ervoor dat de zonnestralen heerlijk door het glas heen schijnen. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk gevoel in uw houten overkapping én kunt u het hele jaar door maximaal genieten in de tuin. Oók met de typisch Nederlandse weersomstandigheden…

Een glasschuifwand veranda is ook bij uitstek geschikt om een eet- en woonkamer te creëren. Het glas zorgt ervoor dat u een prachtig uitzicht heeft op uw tuin. Zo geniet u zelfs met mindere weersomstandigheden van de eerste of laatste zonnestralen van het jaar. Hierdoor is de glasschuifwand veranda dé overbrugging tussen uw binnen- en buitenomgeving. Bent u enthousiast? Bezoek onze showroom.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Een investering in uw woning

Met een glasschuifwand veranda doet u een investering in uw woning. Zo stijgt uw woning namelijk in waarde én verhoogt het de isolerende werking van uw huis. Doordat de warmte in het huis voor een langere tijd blijft hangen in huis hoeft u de verwarming minder snel aan te zetten.

Met name bij oudere woningen is de isolatie slecht en wordt meer warmte verloren. De glasschuifwand veranda dient hierbij als overgang tussen binnen en buiten zodat minder warmte verloren gaat. Naast dat dit gunstig is voor uw portemonnee draagt u op deze wijze ook een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Montage glazen schuifdeuren

Terrasbeglazingopmaat.nl maakt het monteren van de glazen schuifdeuren bij uw houten overkapping zo gemakkelijk mogelijk. Zo hebben wij alle benodigdheden voor u op een rijtje gezet. Hiermee is het monteren van de glazen schuifdeuren gebeurd in een handomdraai.

  • Schroefmachine
  • Schroeven 4,5 x 50 millimeter (of anders voor bovenrail)
  • Lijmkit X-Tack
  • Afkortzaag
  • Waterpomptang
  • Waterpas óf kruislijnlaser

Indien u niet alle benodigdheden in huis heeft kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. Hier bieden wij onder anderen de benodigde schroeven én lijmkit aan. Ook kunt u uw houtenoverkapping met glazen schuifdeuren door ons laten monteren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom kiezen voor Terrasbeglazing op maat?

Heeft u de keuze gemaakt voor een glasschuifwand veranda? Leuk! Wij helpen u graag verder met de nieuwe investering uw tuin. Wij mogen ons met trots marktleider noemen van schuifsystemen op maat. Door continu te innoveren zijn wij sinds 1992 actief in deze markt.

Al onze producten worden geproduceerd in onze fabriek. Hierdoor kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. In principe zorgen wij voor een overlap van 15 millimeter, maar indien u een andere afmeting wenst is dit ook mogelijk. Indien u zelf de glazen schuifdeuren bij uw houten overkapping wilt monteren, bieden wij u een uitgebreide montagehandleiding aan. Hiermee wordt u stap voor stap begeleid bij het installeren van uw glazen schuifdeuren! Benieuwd naar welke project wij al opgeleverd hebben?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. We informeren u graag over de prijs van een glasschuifwand. Daarnaast voorzien wij u ook graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?