Glasschuifwanden prijs

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glasschuifwanden prijs

Wilt u de glasschuifwanden prijs weten? Wij bij Terrasbeglazing op maat kunnen hierin voldoen aan uw wens. Er zijn verschillende manieren om uw veranda te veranderen in een glazen serre. Zo kunt u kiezen voor glazen wanden, systeemwanden, schuifwanden of deuren. Elk optie heeft zo zijn eigen voordelen, maar gezamenlijk geven ze hetzelfde voordeel voor u;  het hele jaar genieten van uw serre.

Door het dichtmaken van uw overkapping wordt deze een serre. Deze extra ruimte in uw huis is uiterst geschikt om te gebruiken als eetkamer, extra woonkamer of als studeerkamer. Het glas geeft u een ruimtelijk gevoel en u behoudt het overzicht op uw tuin. Een glazen serre wordt een overgangsruimte voor de warmte en zo bespaart u tevens op de energierekening.

Benieuwd naar de mogelijkheden van glasschuifwanden prijs bij Terrasbeglazing op maat? Onze showroom kunt u uitsluitend bezoeken op afspraak. Wilt u meer weten? Bekijk ons portfolio of lees snel verder!

Glasschuifwanden prijs

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Genieten van glasschuifwanden prijs

Een glasschuifwanden prijs biedt veel voordelen. U heeft een extra ruimte in uw huis die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo leent een serre zich ideaal als speelruimte voor uw kinderen, maar kunt u hier ook een eetkamer, een extra woonkamer of een studeer-/ werkruimte voor u of uw kinderen van maken. Het gebruik van glas zorgt voor veel (zon)licht in de ruimte. Hierdoor krijgt u een heel ruimtelijk gevoel. U kijkt vanuit uw serre aanbouw over uw tuin. Een serre biedt de voordelen van binnen met het gevoel van buiten. Zo geniet u warm en droog heel het jaar van het uitzicht op uw tuin. Geïnteresseerd om uw overkapping om te bouwen voor een scherpe glasschuifwanden prijs? Maak dan hier een afspraak.

Een van de mogelijkheden om van uw overkapping een serre te maken zijn glazen wanden. Weten wat de kosten zijn?

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeer in uw woning

Buiten het feit dat uw woning meer waard wordt omdat deze beschikt over een extra ruimte, bespaart u ook op uw energierekening. Voor de glasschuifwanden prijs creëert u een overgangsruimte. Veel oude huizen zijn slecht geïsoleerd en met een onze glasschuifwanden prijs blijft de warmte beter in het huis hangen. Zo hoeft u minder vaak de verwarming aan te zetten. Zo draagt u bij aan het milieu én wordt uw portemonnee daar ook vrolijk van. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor uw overkapping. Wilt u weten wat past bij uw situatie? Maak een afspraak.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om glazen vouwwanden te plaatsten, zodat u uw tuin kunt combineren met uw tuinkamer. Bekijk al onze mogelijkheden in de webshop.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

De montage

Het monteren van onze glazen wanden, schuifwanden, systeemwanden of deuren is relatief eenvoudig. U kunt er dus voor kiezen om dit zelf te doen. Als u kiest om dit zelf te doen, dan leveren wij er een uitgebreide montagehandleiding bij. Zorg er voor dat u zeker over de volgende dingen beschikt:

Benodigdheden:

  • Schroevenmachine
  • Schroeven 4,5×50 of anders t.b.v. bovenrail (te bestellen in onze webshop)
  • X-Tack lijmkit (te bestellen in onze webshop)
  • Afkortzaag (Voor tochtstrips en zijprofielen)
  • Waterpomptang
  • Waterpas of kruislijn-laser

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw glazen wand door een van onze monteurs te laten plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn als sinds 1992 innovatief én marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. In onze fabriek produceren wij onze producten voor u op maat. Wij zorgen altijd voor een overlap van ca. 15 mm, tenzij u dit graag anders ziet natuurlijk. U kunt ervoor kiezen om de glazen wand te laten plaatsen door een van onze specialisten. Wij leveren al onze producten gratis door heel Nederland. U betaalt bij ons achteraf met pin.

U kunt voor uw aanbouw kiezen voor glazen systeemwanden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer info?

Wij snappen dat de keuze van een glazen schuifdeur niet over een nacht ijs gaat. Daarom voorzien wij u graag van de juiste dosis inspiratie om uiteindelijk het maximale uit uw woning te halen.