Schuifwand voor overkapping

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Schuifwand voor overkapping

Geniet vier seizoenen lang van de buitenomgeving met een schuifwand voor overkapping. Maximaal genieten van de zonnestralen die door de schuifwand heen stralen maakt het héél gemakkelijk om te genieten. Investeer in de woning én profiteer van de vele voordelen. Van productie op maat tot montage bij u thuis.

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Geniet het hele jaar door

365 dagen per jaar genieten

Met een glazen schuifwand tuin voor overkapping geniet u het hele jaar door van de buitenomgeving. Zo voorziet u uw woning hiermee van een extra kamer. Laat het zonnestralen regenen. En creëer een ruimtelijk gevoel voor een gezellige avond, bourgondisch diner óf ga juist met volle concentratie studeren.

In het winderige, grijze én regenachtige Nederland hebben we vaak te maken met de wind. Dit is dan ook vaak een spelbreker wanneer wij net de ruimte hebben gevonden om even te relaxen. Met een schuifwand voor overkapping voorkomt u dat deze plannen (letterlijk) in het water vallen. Wind, water en sneeuw zijn allemaal geen spelbreker meer!

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Schuifwand als investering

Bespaar energie én verhoog de waarde van uw woning

Wij zijn ervan overtuigd dat een schuifwand voor overkapping als investering kan worden gezien. Zo neemt de waarde van de woning toe én heeft het glas een isolerende werking. Warmte wordt dus langer binnen gehouden. En warmteverlies wordt zoveel mogelijk tegen gegaan. Hierdoor hoeft u de verwarming minder snel aan te draaien. En vormt de glazen schuifwand veranda dé overbrugging tussen de tuin én woning.

De vele voordelen van een schuifwand voor overkapping:

  • Verwarming minder snel aan
  • Oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor eigen portemonnee

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Onze werkwijze

Begeleiding van A tot Z

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij onze werkwijze continu aangepast om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Afhankelijk van uw wensen komen onze specialisten bij u thuis langs om de juiste afmetingen in te meten. Hiermee zorgen wij voor 100% ontzorging. En rust u niets meer dan simpelweg te genieten van de extra ruimte die ontstaat.

Ook snappen wij dat het in Nederland stikt van de doe-het-zelvers. En daarom bieden wij de mogelijkheid aan om de schuifwand voor overkapping zelf te monteren. Wij leveren een lijstje met benodigdheden én instructies aan. En daarna is het aan u om de glazen deuren op maat netjes af te ronden. Aan de slag.

Marktleider sinds 1992

Marktleider van schuifsystemen op maat

Al vanaf de start van Terrasbeglazing op maat zijn wij sinds 1992 uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van schuifsystemen op maat. Dit dragen wij dan ook uit in verschillende onderdelen. Kies altijd een bovenrail en schuifwagen in ralkleur naar keuze. Profiteer altijd van 10mm dik gehard veiligheidsglas. En bepaal of onze specialisten de schuifwand voor overkapping monteren. Of dat u dit zelf oppakt.

Verder produceren wij uitsluitend op maat. Daardoor hebben wij géén standaardmaten en bent u altijd voorzien van een origineel én stijlvolle glazen wand overkapping op maat. Betaal eenvoudig achteraf. En profiteer van gratis levering door heel Nederland.

Laat u inspireren

Natuurlijk snappen wij dat een beslissing voor dé schuifwand overkapping van uw dromen niet binnen één nachtje slapen beslist is. Laat u daarom inspireren door ons uitgebreide portfolio. Vanuit talloze verschillende tuinen hebben wij namelijk een divers aantal projecten opgeleverd.