Glazen schuifpanelen

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Schuifpanelen van glas

Het hele jaar door genieten met glazen schuifpanelen is wel héél gemakkelijk! Zo geniet u van de herfst tot en met de lente onafgebroken van de heerlijke buitenomgeving. Reken af met spelbrekers als wind, regen en sneeuw. Zie een glaswand als investering die zich uiteindelijk terugbetaald op de lange termijn. Profiteer van alle voordelen die een glazen schuifwand te bieden heeft.

Glazen schuifpanelen

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Ruimtelijke glazen schuifpanelen

Laat het zonnestralen regenen door het glas

Een éxtra ruimte creëren in uw woning. Wie wil dat nou niet? En wat als wij nou eens zeggen dat dit héél gemakkelijk is met onze glazen schuifpanelen. Dan gaan er bij u waarschijnlijk alle alarmbellen rinkelen om het tóch maar een serieus te overwegen. Wij helpen u op weg!

Ook met de regenachtige weersomstandigheden geniet u vier seizoenen lang van een éxtra ruimte met onze glazen schuifwand. Dit begint met de vroege voorjaarszon, maar houdt daar zéker niet op. Geniet aan een stuk door van de warme zomerzon, de aangename najaarszon én zelfs het magere winterzonnetje. 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeer in schuifpanelen van glas

Profiteer jarenlang van de investering

Wij zijn overtuigd dat de keuze voor glazen schuifpanelen een goede investering is die zich dubbel én dwars terugbetaald. De waarde van de woning neemt toe, warmte blijft langer binnen door de isolerende werking van het glas én dit is dus goed voor het milieu. Hieronder alle voordelen van een glazen schuifwand veranda!

  • Overbrugging tussen tuin en woning
  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Bespaar energie
  • Bespaar uw eigen centen

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

30 jaar ervaring met schuifpanelen

100% begeleiding én vakmanschap

Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten moeten helpen. En daarom beginnen wij het liefst ook met een kort kennismakingsgesprek. Samen nemen wij de wensen én mogelijkheden door, waarna een offerte voor de glazen deuren op maat wordt gemaakt.

Nadat de keuze is gemaakt start de productie in onze fabriek. Nadat de glazen schuifpanelen gereed zijn is het tijd om deze op locatie te monteren. Natuurlijk kunt u hierbij ook zelf de handen uit de mouwen steken. Wij zorgen dan voor een stapsgewijze instructie én de benodigdheden. Waarna u als échte doe-het-zelver aan de slag kan.

Glaswanden op maat

Marktleider van glazen schuifsystemen op maat

Sinds 1992 zijn wij de trotse marktleider van glazen schuifsystemen op maat. Dit hebben wij bereikt door nét even een stapje verder te gaan dan anderen. Een kort kennismakingsgesprek is hierbij de basis, waarna wij de lijntjes kort houden. Zo is de productie van de glazen wand overkapping in eigen beheer én werken wij niet met standaard maten.

Het voordeel voor u? Ten alle tijden heeft u een origineel en stijlvol ontwerp dat u nergens anders zult tegenkomen. En terecht natuurlijk, want iedere woning en tuin is immers anders. Ons 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas zorgt er verder voor dat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten.

Inspiratie glazen schuifpanelen

De beslissing voor glazen schuifpanelen is hoogstwaarschijnlijk niet binnen één dag gemaakt. Integendeel zelfs. Dit is een weloverwogen keuze om nét die ene extra kamer aan te brengen. En daarom is het ook van belang dat u goed nadenkt wat u precies wilt. Om u hierin verder te begeleiden kunt u zich verder laten inspireren op onze speciaal aangemaakte inspiratiepagina. Veel plezier!