Glazen wand tuinhuis

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen wand tuinhuis

Wilt u een glazen wand tuinhuis plaatsen? Terrasbeglazing op maat maakt dat mogelijk! Wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op uw tuinhuis. Door een glazen wand tuinhuis te plaatsen, kunt u het gehele jaar door van uw tuin genieten. Onze glazen schuifwanden kunnen snel en vakkundig geplaatst worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe alvast inspiratie op door in ons portfolio te kijken, of maak alvast een afspraak om onze showroom te bezoeken! 

Glazen wand tuinhuis
terrasbeglazing op maat

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Maatwerk terrasbeglazing

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

kleuren glaswanden

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

veiligheid van de glaswand

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

gratis levering glaswand

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Een glazen wand in uw tuinhuis

Door de plaatsing van een glazen schuifwand in uw tuinhuis kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. De glazen wand zorgt ervoor dat warmte binnen wordt gehouden. De ruimte wordt binnen verwarmd door de zon die op het glas schijnt. Zelfs de winterzon kan zorgen voor genoeg warmte in uw tuinhuis. Het is dus niet nodig om de ruimte te verwarmen. Dit spaart ten eerste veel kosten en ten tweede bespaart het u ook nog eens de installatie van een verwarming. Het plaatsen van een glazen wand in uw tuinhuis is dus een erg duurzame optie. 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Doe inspiratie op!

Ieder tuinhuis is anders, wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing. Doordat wij ons eigen glaswanden produceren is er ruimte voor al uw eigen wensen. U kunt zelf het formaat van de glazen opgeven, het aantal schuifdeuren dat u wilt en de gewenste kleur van de bovenrails doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte raden wij u aan om eerst genoeg inspiratie op te doen. Dat kunt u doen door ons portfolio te bekijken of door een afspraak te maken voor onze showroom. Op die manier weet u wat de mogelijkheden zijn en kunt u een glaswand aanvragen die bij uw tuinhuis past.  

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Installatie van een glazen wand tuinhuis

In glazen wand voor uw tuinhuis is makkelijk en snel geïnstalleerd. Het belangrijkste is de goede voorbereiding voor aankoop van de glazen wanden. Het is namelijk noodzakelijk de juiste maten door te geven zodat de glazen wanden precies passen bij de installatie. U kunt ervoor kiezen om een specialist langs te laten komen die voor u de glazen wand tuinhuis inmeet. Dit kunt u ook zelf doen. 

Hierna zal uw glazen schuifwand worden geproduceerd, als ze klaar zijn worden ze door onszelf geleverd. Vanaf dat moment kunt u zelf aan de slag. Voor de installatie van de glazen schuifwand heeft u wel in aantal middelen nodig. Deze kunt u makkelijk aanschaffen in onze webshop. Dit heeft u nodig: 

  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Schroefmachine 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 
  • Waterpomptang 
  • Afkortzaag 

Wilt u de glazen wand tuinhuis liever laten installeren door één van onze vakmensen? Dat is ook een mogelijkheid. U kunt voor de aanvraag van een glazen wand aangeven dat u deze wilt laten installeren door één van onze specialisten. 

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Kwaliteit is erg belangrijk bij Terrasbeglazing op maat. Wij produceren vakkundig uw glaswand op maat en adviseren u graag voor de aanschaf van een glazen wand tuinhuis. De productie en levering regelen wij allemaal zelf en wij leveren uw producten met grote zorg. Heeft u advies nodig? Zit u nog met vragen? Neem dan contact met ons op! 

Bekijk onze projecten

Een beslissing voor een glazen wand tuinhuis is niet binnen één handomdraai gemaakt. Daarom bieden wij u ook nét even wat extra inspiratie aan om het maximale uit uw woning te halen. Vanuit onze ervaring hebben wij (talloos) veel tuinen gezien en kunnen wij als geen ander inschatten wat allemaal mogelijk is.

Zelf uw glazen schuifwand samenstellen?