Glazen schuifwand binnen

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifwand binnen

Wilt u een glazen schuifwand binnen plaatsen? Dat kan met Terrasbeglazingopmaat.nl. Wij maken op maat gemaakte oplossingen voor uw veranda of glazen wand. Een glazen schuifwand binnen kan vele voordelen met zich meebrengen. Wij kijken graag met u naar de geschikte oplossing voor uw situatie. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen! 

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

De voordelen van een schuifwand

Een glazen schuifwand binnen kan een hele investering zijn, maar het levert ook veel op. Er zitten verschillende voordelen aan het hebben van een glazen schuifwand. Ten eerste wordt uw huis meer waard door de schuifwand. Daarnaast kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten zonder de kou te voelen in de winter. Daarnaast kan een glazen schuifwand de warmte opvangen die uw huis uitstraalt. U hoeft de ruimte dus niet op te warmen. De zon op het glas kan ook zorgen voor een aangename temperatuur.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Inmeten van een glazen wand

Bij de aanvraag van de offerte moet u de maten van de gewenste glazen schuifwand binnen doorgeven. Het is belangrijk dat de juiste maten worden doorgegeven omdat het glas nauwkeurig geproduceerd moet worden. U kunt ervoor kiezen om zelf de maten op te meten. Ook kunt u een specialist alles laten inmeten, dan weet u zeker dat de juiste maten met de goede overlap worden doorgegeven. Er zit bij onze glazen schuifpuien een standaard overlap van 15 mm. Op die manier weet je zeker dat er geen tocht door kan komen. Wilt u een afspraak maken? 

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Montage van een schuifwand

De montage van een glazen schuifwand binnen is snel gebeurd. U kunt bij het aanvragen van de offerte ervoor kiezen om onze specialisten langs te laten komen voor de installatie, maar u kunt er ook voor kiezen om het allemaal zelf te doen. Daarvoor heeft u de volgende materialen nodig: 

  • Waterpas of kruislijn-laser  
  • Schroefmachine  
  • Afkortzaag  
  • Waterpomptang  
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop  
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 

Een groot deel van de materialen is te bestellen in onze webshop. Deze kunt u hieronder bezoeken.  

Onze werken

Voordat u een offerte aanvraagt, is het raadzaam om een kijkje te nemen naar onze werken in het portfolio. Op deze manier krijgt u een goede indruk van wat wij mogelijk kunnen maken bij uw glazen schuifwand binnen. Naast ons portfolio kunt u er ook voor kiezen om verder te kijken en een afspraak te maken voor de showroom. Hier adviseren wij u graag over de schuifpuien en wat in uw situatie het best passend is. Maak nu snel een afspraak! 

Waarom Terrasbeglazing op maat?

Bij ons weet u zeker dat u wordt geholpen door echte specialisten op het gebied van terrasbeglazing. Alles wordt door ons geregeld; uw offerte, de fabricage, de levering en indien gewenst ook de montage. Wij denken graag mee met uw glazen schuifwand binnen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ervoor kiezen om eerst onze showroom te bezoeken. Hier kunt u makkelijk inspiratie opdoen en kunnen wij u voorzien van goed advies. Wilt u een afspraak inplannen, of zit u nog met andere vragen? Neem dan contact met ons op!