Glazen schuifdeuren terras

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifdeuren terras voor uw huis

Wilt u een glazen schuifdeuren terras plaatsen? Wij helpen u graag bij het realiseren van een glazen schuifdeur die helemaal naar uw wens is! Terrasbegazingopmaat.nl maakt glazen schuifwanden die precies op uw woning aansluiten. Het kwaliteitsvolle maatwerk wordt vakkundig in onze eigen werkplaats geproduceerd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons portofolio om een indruk te krijgen van onze werken! 

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Duurzame oplossing

Glazen schuifdeuren terras is een erg duurzame oplossing. De ruimte die er extra vrijkomt door een glazen schuifdeur wordt automatisch verwarmd door de warmte die binnenkomt via het glas. Daarnaast houdt de glazen schuifdeuren voor terras ook de warmte die de woning uitstraalt vast waardoor u deze ruimte niet hoeft te verwarmen. Dit bespaart ten eerste verwarmingskosten, ten tweede is het ook nog eens een erg duurzame oplossing. Bereken hieronder wat een glazen schuifdeur terras voor u zal kosten

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Alle seizoenen genieten van uw tuin

Met de glazen schuifdeuren terras kunt u alle seizoenen genieten van uw tuin. Zelfs in de winter is de ruimte met de glazen schuifwand goed verwarmd. Hierdoor hoeft u niet in de kou te staan om uw tuin te kunnen bewonderen. In de zomermaanden is het ideaal om de  glazen schuifdeur open te zetten, zo kunt u de tuin naar binnen halen en frisse buitenlucht in uw woning krijgen. Voor iedere tuin hebben wij wel een oplossing. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan ons portfolio hieronder! 

De prijs van een glazen schuifpui veranda weten?

Direct aan de slag met onze configurator

Een rendabele investering

Het plaatsen van glazen schuifdeuren terras kan een grote investering zijn. Deze investering is gelukkig snel terug te verdienen omdat er verschillende voordelen aan de glazen schuifwand zitten. Met een glazen schuifwand kunt u veel kosten besparen. Bekijk hieronder de voordelen: 

  • De waarde van uw woning gaat omhoog.  
  • U heeft geen extra verwarmingskosten om de ruimte op te warmen. 
  • Het gehele jaar door genieten van uw tuin.  
  • Uw leefruimte wordt uitbereid.  

Installatie van een glazen schuifdeur

Voor de aanvraag van uw glazen schuifdeur is het belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft aan ons. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de glazen schuifwand precies op uw woning aansluit. U kunt er ook voor kiezen om de inmeting door een van onze specialisten te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat de juiste maten worden doorgegeven.  

Installatie van de glazen schuifdeur kunt u eenvoudig zelf doen hiervoor heeft u wel een aantal materialen nodig, deze materialen zijn in onze webshop verkrijgbaar. Bij de levering van de glazen schuifdeuren krijgt u een duidelijke handleiding van de montage. Bekijk hieronder de benodigdheden: 

  • Waterpas of kruislijn-laser 
  • Schroefmachine 
  • Afkortzaag 
  • Schroeven of bovenrail, te bestellen in onze webshop 
  • Een X-Tack lijmkit, ook te bestellen in de webshop 
  • Waterpomptang 

Wilt u de glazen schuifdeuren terras liever laten installeren door een van onze vakmensen? Dat kan ook! Onze specialisten helpen u graag door de schuifdeur te installeren. Zij gaan pas weg als alles naar uw wens is. Bij de aanvraag van de offerte kunt u gemakkelijk aangeven of u de schuifdeur door ons wilt laten installeren of dat u dit zelf doet.

Ontvang extra inspiratie

Een beslissing voor een glazen schuifpui veranda is niet binnen één handomdraai gemaakt. Daarom bieden wij u ook nét even wat extra inspiratie aan om het maximale uit uw woning te halen. Vanuit onze ervaring hebben wij (talloos) veel tuinen gezien en kunnen wij als geen ander inschatten wat allemaal mogelijk is.